Blöjmiss

Idag när jag hämtade Agnes på dagis så frågade en av fröknarna om Agnes hade slutat med blöjan... Jag svarade nej, men vi håller på och tränar hemma. Jo, då hade jag lämnat henne på dagis utan blöja! Är jag förvirrad, eller? Konstigt nog så hade det inte hänt någon olycka. Hon var ju ändå utan blöja i flera timmar. I morse kissade hon faktiskt på toan. Jättestolt tjej! När vi kom hem från dagis så frågade jag Agnes om hon berättat för fröknarna att hon kissat på toan hemma...och då svarade Agnes "De svarade inte....". Lilla gumman har nog försökt berätta och sen har de väl inte förstått henne. Jag frågade då om hon berättat för fröknarna att hon sovit i stor säng och då svarade Agnes "Jag blömde det! Jag kan göra det en annan dag...." Fina skrutta....

Barnen sov!

En hel natts sömn. Emil sov i sin säng och Agnes i sin "nya". Emil börjar bli riktigt snabb nu. I morse såg jag honom sätta fart mot TV:n och då gick det undan på den lilla rumpan:) Nu ska jag försöka vila lite.

Ny mobil

jag har skaffat en ny mobil... Varför blev allt så svårt helt plötsligt? Hur tänkte jag när jag bytte till Nokia? Nu är ju allt nytt! Barnen sover så vår fina killer-katt Tarzan fick bli modell.. Agnes sover i säng med ena sidan borttagen så vi får väl se om hon dyker upp i natt....

Slutammat...


Du vill inte längre. Vad vemodigt det är... Ska jag aldrig amma en bäbis mer? Det är ju bland det mysigaste som finns. Denna korta tid. Lille söte tjurskalle. Inget är enkelt med Dig. Du är envisare än Agnes och har ett hiskeligt humör. Det går från skratt till förtvivlat gråt med krokodiltårar på två sekunder. Nu vill Du inte ens ha burkmat längre. Ibland går leverpastejmacka ner och ibland gröt. Det är en kamp varje dag.
Det är så gulligt när Du försöker "leka" med Agnes. Skriker hon så skriker Du och bankar hon så bankar Du. Ni är ursöta....fast nu sitter Du och gallskriker för jag skällde på Tarzan. Han går runt och mjauar och vill ut och jag höjde rösten och då blev Du rädd....

Sång och dans

Söndag. En död mus i musfällan i morse. Jag blir tokig. Det är så äckligt så jag vägrar titta in i skåpet under vasken. Jag har en egen soppåse nu som står ute på köksgolvet. En pedalhink.

Det är mycket show från Dig. Du älskar att sjunga och dansa. Igår gillade Du även att ställa till med en scen på Ica. Det var mycket skrik, gråt och drama för du ville ju ha godis. Var kom det här ifrån? Du brukar aldrig få godis i affären och väldigt sällan för övrigt också men igår visste Du vad Du ville ha. Phu...
Vi var nog ute i 2 h igår. Det var så härligt väder. I morse var Emil förkyld igen. Suck! Han sov dåligt i natt också. Nu börjar han banka saker mot varandra och nyss försökte han stapla träringar på en pinne men det gick inte. Det är så coolt att få se er utvecklas. Emil tar sig fram på sitt sätt, antingen så rullar han runt runt dit han vill eller så ålar han med mycket möda och stort besvär (liten dramakille det här för det är ju såååå jobbigt och brukar sluta med förtvivlat gråt). Just det, Emil tar sig även fram på rumpan...lite kasa-fram-så-sakta-stil. Ingen riktig krypning...än.
Du min lilla fjompa orsakar många skratt här hemma. Nu är det mycket "känslor". Är du ledsen mamma, frågar Du ofta. När jag svarar nej, inte alls. Så frågar Du om jag är glad. Just det, en dag såg jag hur Du läxade upp Emil för han tog Dina klossar...lilla Du tog tag i honom och sa "LUGNA DIG"...hihi...sedan fortsatte han och då sa Du "mamma, Emil ska in i snickarbo'n"...ja tänk om vi hade haft en sådan. Jag undrar vem som hade suttit mest i den :)

Vilken väderchock!

Från våren i Skåne (12 grader) med spela fotboll på gräsmattan i bara fleecejackan till kalla (-7 grader) Småland där jag tvekar till om jag ens vill gå ut i kylan och hämta tidningen.
Resan hem gick bra och här var oförskämt fint när jag kom hem eftersom det varit visning på huset. Mindre kul var att jag hörde en mus på vinden efter en timme hemma.... Vaskskåpet är igenbommat med musfällor och ikväll ska Magnus upp och sätta fällor på vinden. Örk för möss.
Den här helgen har vi inget planerat. Vi ska bara mysa och umgås. Jätteskönt.
Emil har sovit oroligt nu två nätter. Han vaknar varje timme. Kanske tänder eller nå't.

Lilla hattdamen


Hos "tanterna" på hemmet så fanns det en massa hattar. De måste ju testas :) Allt klär en skönhet... Oj, vad dagarna rusar på. Det har varit härligt vårväder här flera dagar men idag blåser det så vi vågar inte busa i skogen. Igår hjälpte Du momor att plantera blommor medan jag tog en promenad till stranden med Emil. Att titta ut över det glittriga havet och den fina stranden är för mig total avkoppling. Usch, vad jag saknar havet. Det är så vackert.



Du älskar att vara hjälpreda och var duktig när ni planterade. När vi satt på altanen så utbrast Du helt plötsligt "Mormor, vi blömde vattna!" Klart ni skulle vattna också men mormor tänkte ju att ni skulle vila era ryggar lite. Du hade, precis som mormor, jätteont i ryggen sen på kvällen :)



I morgon bär det av till Hovmantorp. Visning på huset kl 17 så jag undrar var vi ska bli av innan och vad vi ska göra en fredags eftermiddag. Jag tänker inte låta huliganerna härja i huset några timmar när pappa städat och gjort fint inför visningen. Det är inte så kul att lämna Skåne kl 16 och ha två sovande barn i bilen vid den tiden. Vilka världsproblem.....

Lekplatsen. ...

dsc05255 (MMS)

Lekplatsen. De älskar gungorna som man kan ligga på. Jag gungade oxå tills jag mådde illa. Nu sa Agnes precis att hon vill till Ovmantorp :-)Jag undrar när hon ska börja säga första bokstaven på alla ord. Gulligt är det i alla fall....


Hos mormor Eugenia


Det var väldigt länge sedan jag var hos mormor. Hon har träffat Emil när han var liten men det kändes som om det var mer än ett år sedan! Hon blev glad över att se barnen! Mormor sa till mig "det är kära barn" och visst är de. Agnes är dock fortfarande lite rädd för "tanten"...



Först var vi hos Bibbi och då passade jag på att utnyttja mitt presentkort som jag fick för några år sedan....jag var och fick helkroppsmassage. Ljuvligt. I samma sekund som jag börjar jobba och får en anständig inkomst ska jag UNNA mig själv en massa...ofta. Det är viktigt att ta hand om sig själv också ibland!



Emil och mormor fann varandra. Han gillade mormor Eugenia och log mot henne flera gånger. Det är en märklig liten gosse jag har. Han visste nog att bakom alla rynkorna fanns min älskade lilla mormor som tyvärr inte känner igen mig längre. Tänk om hon hade förstått att dessa fina barn är mina. Hon tjatade på mig redan när jag var 20 år att jag skulle skaffa barn... Det är så sorgligt men så länge hon finns så kan jag ta på henne och krama henne i alla fall.



Tänk...det skiljer 90 år mellan mormor och Emil! Mormor tittade mycket på barnen och pussade Emil flera gånger. Agnes gick ju inte nära henne så hon fick nöja sig med att se henne uppträda på hemmet. Det blev både sång, dans och lek. Den ungen har inga hämningar och är helt ljuvlig. Hennes senaste dans är för rolig. Hon skakar både ben och armar och det ser nästan ut som om hon ska få något anfall men hon är helt allvarlig och jag får kämpa för att inte skratta....hon dansar ju!



Morbror Danne var här på sin födelsedag och Agnes la beslag på honom! Först fick hon honom att sparka boll och sedan fick han vara fåtölj åt henne. Vid kvällsmaten hade Agnes ätit pannkakor och var jättemätt så helt plötsligt hade hon bara sagt "det är äckligt" och då hade de försökt att vara allvarliga och säga att man faktiskt inte säger så....och det gör man inte! Fast visst känns det så när man har ätit för mycket...då är det....äckligt helt plötsligt :)


Nu flyr jag...

För många möss här hemma nu! Igår kväll tog musfällan under vasken en mus och i morse hörde jag hur dörren till vaskskåpet smällde till. Vi hade satt för en stol för att Tarzan inte skulle springa in där men han hade lyckats få bort stolen. Magnus for upp. Jag låg och ammade Emil. Enligt Magnus så for Tarzan in, där stod en liten mus, Tarzan gjorde så musfällan utlöste, musen flög upp i luften och DÅ tog Tarzan den. Sedan satte han full fart mot våra sängar. Jag flög upp från sängen, Emil började gallskrika eftersom han blev utan mat helt plötsligt. Jag sprang iväg och ramlade på vägen, Magnus fångade Tarzan som vägrade släppa musen. Ut åkte Tarzan och mus, Emil fortsatte skrika och jag var ett nervvrak. Ute på altanen stod en stolt katt med en liten mus i munnen och fattade ingenting. Sedan åt han upp musen och jag kräktes nästan. Nu får han inte komma in. I morgon flyr jag till Skåne. Tänk när Magnus jobbar....jag fixar inte det här!
Igår var farmor och farfar här och Agnes var som ett plåster på farmor. Hon ville följa med dem hem och blev besviken när hon inte fick...gullunge!
Med den här morgonen kände jag att inget kan bli värre så när Agnes vaknade så tog jag upp henne och satte henne på toan. När hon gallskrek så började jag berätta om musen och Tarzan och hur jag trillade så då satt hon tyst och lyssnade. Helt plötsligt kissade hon och blev JÄTTEGLAD. Jag är stor flicka nu, skrek hon. Sedan sa hon "jag ska ha godis och dricka nu, mamma". Jag har lovat henne en liten juicetetra och en karamellask om hon kissar/bajsar på toan och det hade hon inte glömt. När hon berättade för Natta om sitt kissande så sa hon även "nu kan jag också gå i skolan!!!". Några timmar senare kissade hon på mattan.....det blir nog bra....

Idag håller vi tummarna för Natta!

Idag ska Natta vara med i en talangtävling och sjunga Empty room. Hon är så modig! Jag hade aldrig vågat stå på en scen och uppträda.
Vi har en ny mus (eller har den förra musen återvänt?!?) i vårt hus. Den här lever loppan under vasken och har i natt undersökt våra sopor. Jag döööör.... Nu måste vi sätta en musfälla där och tänk om jag hör hur den smäller igen en dag!!! Eller ännu värre...tänk om jag öppnar dörren till något skåp och där sitter musen och stirrar på mig. Jag funderar på att flytta bort....tillfälligt... Vad är det för jäkla kamikazamöss???? Vi har en KATT här hemma!!!

Återhämtning pågår...

Gårdagens brutala morgon håller på att förträngas. Jag är fullkomligt livrädd för möss och det spelar ingen roll hur små eller "söta" de är.....bara tanken på att vi hade en i vår säng gör mig illamående. Sängkläderna är tvättade i 60 grader så de kan nog användas igen :)
Idag har jag varit en supertråkig mamma. Båda barnen hemma och jag väljer att göra vegetarisk stek och två sorters vegetariska korvar...allt seitan. Det är såååå gott. Den ena korven blev dock lite torr... Steken står i ugnen och Agnes har sprungit med napp hela morgonen.
Dessa goa ungar... Agnes fick passa Emil i morse och hon är så duktig. Han satt i sin stol vid köksbordet och jag var nere i tvättstugan. När jag kom upp så hade Agnes knuffat fram en stol bredvid och hela bordet var fullt med Emils leksaker samtidigt som hon satt och sjöng låtar för honom från sin sångbok. Vilken tjej vi har här hemma! De börjar leka tillsammans och det är kul att smygtitta. Emil härmar Agnes med ljud och bank och sedan skrattar de. Agnes hoppar på golvet för att Emil ska skratta....och det gör han...så han kiknar nästan. När Emil är i gåstolen leker de i alla rum för då kan ju Emil hänga med in på Agnes rum, kolla på TV i TV-rummet, kolla på Agnes när hon dansar i våra sängar eller bara springa/åka fram och tillbaka. Underbart!

Vilken j-vla morgon! ...

dsc05237 (MMS)

Vilken j-vla morgon! Kl 06.00. Jag och Magnus myser och busar med Emil i sängen. Kl 06.30. Sängen förvandlas till en avrättningsplats. Tarzan fångade en mus, i vårt hus och bar upp den i våra sängar för att avrätta den. Magnus såg hur katten kastade upp musen i luften och härjade med den i sängarna och lyckades fånga den och kasta ut den. Magnus reagerade över att Tarzans "leksaksmus" såg för hel ut. Hans möss brukar vara helt trasiga. Vilken tur att Magnus reagerade och fick tag i musen och vilken tur att jag missade föreställningen! Jag dog nästan när jag kom upp från källaren och Magnus berättade det och jag mår illa nu när jag tänker på det...


Sakta framåt...

Fast varför börja krypa när Du får som Du vill efter lite skrik och mycket drama.... Du kasar fram på lilla rumpan men om sakerna är för långt bort så gråter Du i stället tills mamma tröttnar och ger Dig vad Du vill ha. Helt värdelöst och jag är alldeles för svag för Dig.

Idag är det lite ynkligt och Du är fortfarande snorig. Måste ha hållt i sig i en månad snart. Det var oroligt i natt och mycket drama vid frukosten i morse. Nu vill Du ju BARA ha välling...blir jag trött, eller? Du åker vagnen till och från dagis och det funkar bra. Storasyster åker ståbräda och är jätteduktig. Det gäller att vara ute i god tid för hon vill ju busa lite längs med vägen...
Du älskar Din storasyster och försöker redan härma henne. Ni har era egna lekar och ert eget språk. Igår satt ni framför TV:n och då la storasyster sin arm runt Dig...det värmer i mammahjärtat. Ni är för söta tillsammans.
Igår satt jag och Agnes och pratade och då kom hon på att mormor har ju en NickeNyfiken-film. Sen blev hon tyst och sedan sa hon "Jag blev ledsen när mormor och Bibbi åkte...". Jag frågade om hon ville ringa och berätta det för mormor för då kanske hon kommer hit fler gånger :) Det ville hon. Mormor tyckte nog hon var ganska gullig när hon ringde och berättade.

Det är vår i luften....

dsc05214 (MMS)

Det är vår i luften....


Syskonlek i köket

Nu ska vi leka, Emil....

Sitt still så ska Du få filten på Dig...
Eller vänta...jag tar filten över mig i stället!
Äsch, vi kramas lite...
Morgonens Agnes...
Tråkig morgon med Emil. Han sov bra i sin säng i natt (och drack välling innan han somnade!) men var gnällig hela morgonen. Vid grötdags kastade han bak hela kroppen och gallskrek. Tårarna sprutade och han ville inte ens smaka (mycket drama) så jag röt till och sa "Emil!!! Nu räcker det!!!"
Agnes satt stilla och åt sin yoghurt och sa "Men mamma, Emil har kanske ont nå'nstans..."
Fick jag dåligt samvete, eller?
Underbara lilla Agnes. Du är så klok och rolig.

Nu händer det....

Emil sov hela natten i sin säng! Från kl 19-06.30. Jag var nog uppe en gång och gav honom nappen...eller var jag det? Nyss drack Emil en massa välling och skrek efter mer och sedan åt han macka med skinka! Säga vad man vill om honom men han är verkligen inte förutsägbar.... Fast lite förutsägbar är han. Igår när vi var hos kusinerna i Växjö så började han storgråta när Moppan tittade på honom...efter ett tag gick det lite bättre. Räddhare. Agnes däremot känner sig hemma där och älskar att vara med Tyra. De lekte med Tyras dockor på hennes rum och sedan kollade de på film.
Mest spännande nu är köksklockan (Emils favorit) och den bärbara DVD-spelaren (Agnes). Agnes älskar även att leka med sina docker, leka doktor och att bädda ner sig på golv med kuddar och täcken. Alla fantasilekar är fortfarande kul och dansa och sjunga går alltid hem. I morse sa Agnes att hon ville se på film och jag sa att hon fick leka först och när Emil skulle sova kunde hon få titta på film. Hon svarade snabbt...mamma, Emil är trött nu... :)

Storlek 110!

Idag åt Du välling. Jag är fortfarande helt chockad. Pappa gav Dig välling när jag var i Kosta och Du klunkade i Dig och ville ha mer. Helt sjukt! Vi provade med en flaska ikväll också men den gick Du inte på....innan nattsömnen ska Du ha båppe. Goa trollunge. Du är så fin och kelig... Nu rullar Du in korv och kassler med vänsterhanden. Jepp...kött ska det vara. Du ratar macka (har testat ALLT pålägg), makaroner, potatis, grönsaker, frukt (fast får i Dig clementin nu faktiskt). Kräsen liten gosse är Du.

Du sitter här och myser i soffan och äter ostbågar. Morgonrocken ville Du ha bak-och-fram. Du är bestämd och väldigt rolig. Lite bråkig mot Natta men oftast väldigt snäll till Emil. Idag var Du ute och spelade fotboll med pappa. Ni hade två bollar och Du gillar verkligen att vara ute.
Idag när jag köpte regnkläder till Dig så blev det storlek 110!!! Helt sjukt. Jag tror att det är storlekar för typ 5-åringar! Jag mätte Dina armar och ben innan jag åkte iväg och det visade sig att 110 passade bäst. Jag köpte ett regnset i 110 men där var byxorna alldeles för långa och då köpte jag ett par regnbyxor till där byxorna var ok, fast det var oxå storlek 110. Än så länge har Du "bara" 98 (börjar bli litet) och 104 i vanliga kläder.
Nu blir det pizza och melodifestival. Lördagsmys!!!

Äntligen sömn.... ...

dsc05202 (MMS)

Äntligen sömn.... Helt plötsligt är nätterna med sömn här. Du kan vakna till vid 22.30 och sakna nappen men sen sover Du till 4. Då lyfter jag över Dig till våra sängar och sen sover Du till minst 6 fast ibland har Du svårt att komma till ro och snurrar lite i våra sängar till 5...jag tycker ändå att det går hyfsat nu. Du är en riktig liten gosunge och kan inte få nog av kramar och pussar. Bibbi har lärt Dig härmhosta nu och Du är för söt när Du härmar oss.


Vi lever men har fullt upp. ...

dsc05203 (MMS)

Vi lever men har fullt upp. Igår åkte mormor och Bibbi hem. Kvar lämnades bl a en massa fina kläder till barnen. Tack! Äntligen fick Du Ditt efterlängtade paraply. Mysigt med besök och skönt med två lektanter till barnen :-)Bibbi satte mat på näsan en dag när vi åt frukost. Det tyckte Du var JÄTTEKUL! Bibbi var en riktig "klyddesock"... Idag står det städning och tvätt på schemat. Yiiiha....


Rörlig nu!

Lille söte gossen...nu är det fart på Dig. Du tar Dig fram på Ditt eget vis...på rumpan. Ibland gungar Du fram och ibland gungar Du bak (ofta ofrivilligt). Idag var första gången som Du satt upp i spjälsängen när jag kom in. Vad förvånad jag blev. I förmiddags så hörde jag hur Du pratade för Dig själv och när jag gick in för att ta upp Dig så satt Du upp och kände på mobilen över sängen. Du är så charmig även om Du är skeptisk mot alla nya. Här hemma, när det bara är familjen, så är Du ett riktigt charmtroll och flinar upp Dig mot oss ofta. Det är så svårt att låta bli Dig och det blir många pussar varje dag. Du sover hyfsat fortfarande. Somnar numera strax efter 19, är lite orolig vid 22-23 men somnar om när Du får nappen, sover till 01, lite orolig, sover till 04, får hoppa över i våra sängar, där klappar jag Dig på huvudet och pussar Dig tills Du somnar och då sover till minst 06 (i morse sov Du till 06.30!). Det är nappen som spökar och som Du saknar när Du sover. Du är väldigt våldsam mot Tarzan och drar honom i pälsen så fort Du får en chans, vilket dessvärre är ofta eftersom han har en märklig tendens att lägga sig bredvid Dig. Märkliga underbara Tarzan.

Vad fort det gick...

Så tog helgen slut. Hela familjen Köhl är hemma i Västerås igen och jag glömde ta foton när de var här! Suck... Vad mysigt vi har haft det och det var ju inte helt fel att få snusa lite på en bäbis :) Det är något speciellt med de små godingarna. Nästa gång får vi åka och hälsa på dem i Västerås och nu ska de inte ta fem år innan vi ses! Vi var fyra vuxna, sex barn och en liten Hugo och det var lite kaos vid matbordet och jättekul!!!! Fick en liten känsla av hur det är att vara någon i familjen Annorlunda...herregud! Jag undrar hur ofta diskmaskinen går i de familjerna?!? Hur lyckas de få ihop matpusslet och "matningen" av alla hungriga barn?

Agnes tyckte det var jättekul med besök och har skuttat runt innan och pratat om "pojkarna" som skulle komma hit och "den lille bäbisen". Pojkarna skulle få leka med hennes leksaker och hon skulle klappa bäbisen. Precis så blev det. Fast när Natta kom hem så var det ju roligare för pojkarna att spela Wii med henne än att bygga klossar med Agnes :) Fast Agnes fick vara med för det mesta. Hon har varit på ett hiskeligt humör idag och har varit en riktig retsticka. Det går förhoppningsvis över. Det har varit många sena kvällar och igår sov hon nästan ingen middag och somnade inte förrän halv tio på kvällen!
Så fina!!! Emil är ingen tuffing. Oj, vad otäckt när familjen Köhl var här. Barnen gick bra och lille bäbisen var intressant men föräldrarna kunde ju vara lite farliga :)
Igår var papporna och barnen i simhallen medan mammorna och minstingarna shoppade. Mysigt och vad länge sedan jag gick i affärer! Fast jag handlade bara en massa tråkigt...åkbräda och åkpåse till vagnen...yiiihaaa... På tisdag kommer mormor och Bibbi hit. Åh, vad kul!

ARG morgon

Idag var ingen bra dag. Jag fick ett utbrott på Dig när vi skulle åka till dagis. Det började med att Du hällde vatten över hela köksbordet (satt helt plötsligt och tramsade med skeden i muggen), sen skulle Du inte ha några kläder på Dig, sen kastade Du ner alla grodorna på golvet från köksbordet, sen stod Du och slickade på en nyputsad fönsterruta, sen var Du inte snäll till Emil, sen drog Du ut nästan allt från Ditt rum och sen när jag tog på Dig strumporna så drog Du av dem. Jag blev jättearg!!! Bad om ursäkt i bilen till dagis. Skämdes. Vi kramades hejdå på dagis och Du vinkade och Du är finast i hela världen min lilla unge. Ibland blir bara allt fel även om man är vuxen.
Du sov oroligt i natt. Igår var en "bära-på-Emil-dag" så jag vet inte om Du kände att Du inte fick så mycket mamma-tid.
Du sov HELA natten. Yiiiiippppeeee!!!! Innan vi somnade igår så sa jag till Magnus "om det inte blir bättre när han är frisk med sömnen så kommer jag testa Anna Wahlgren för jag orkar inte mer". Magnus svarade bara "han kommer sova när han blir frisk" och sen sov D. Det var lite hostigt men Du vaknade inte av det. Jag lyfte upp Dig och satt lite med Dig i famnen men Du sov som en stock. Dessutom sov Du till strax innan kl 06. Sovmorgon :) Nu är Din nya sovatid på kvällen 19 så kanske Du inte vaknar redan vid 05. Vänta lite nu....Du låg och pratade lite vid kl 04 så jag kanske var uppe då....jag minns inte. Allt är förvirrat på natten.
I morgon kommer Västeråsbesök. Åh, vad det ska bli kul!!!

Gubben i lådan

Är det en prins som gömmer sig i lådan? Nej, det är bara vår lille sötnos. Igår var vi i Växjö och det blir nästan bråk om den bärbara DVD:n. Agnes tittar på film i bilen och Emil, som inte är överförtjust i att åka bil, vill oxå titta. Agnes är supergullig och vrider DVD-spelaren så att Emil också kan titta. Vi får nog investera i en till så småningom.

I natt sov Du inte superbra men det är ändå bättre än vad det har varit. Jag tror att jag stoppade nappen i Dig 7-8 gånger kanske. Vi käkade på Max igår så hamburgaren och de TRE korvarna innan Du skulle sova var kanske inte helt bra.... Agnes sov också oroligt. Nu har vi precis varit och lämnat storasyster på dagis. Det gick alldeles för enkelt i morse med påklädning och allt så vi var där 10 minuter för tidigt. Jag tycker det är lite jobbigt eftersom jag alltid ska vara så jäkla ordentlig men ibland blir det inte som man tänkt helt enkelt.
Jag måste filma Dig snart för det händer mycket nu. Gåstolen är Din lilla fristad och då kan Du själv bestämma vad Du vill göra...vara i Agnes rum och pilla på alla saker, dra ut böcker ur bokhyllorna i TV-rummet, rota bland vantarna/mössorna i hallen, kolla badrummet, jaga Tarzan, pilla på kökslådorna eller diskmaskinen (råkar städskåpet vara öppet så blir Du jätteglad....). Fina lilla goa unge. Jag håller på att bli sjuk igen. Blir tokig på det här!!!!

RSS 2.0