Vad fort det gick...

Så tog helgen slut. Hela familjen Köhl är hemma i Västerås igen och jag glömde ta foton när de var här! Suck... Vad mysigt vi har haft det och det var ju inte helt fel att få snusa lite på en bäbis :) Det är något speciellt med de små godingarna. Nästa gång får vi åka och hälsa på dem i Västerås och nu ska de inte ta fem år innan vi ses! Vi var fyra vuxna, sex barn och en liten Hugo och det var lite kaos vid matbordet och jättekul!!!! Fick en liten känsla av hur det är att vara någon i familjen Annorlunda...herregud! Jag undrar hur ofta diskmaskinen går i de familjerna?!? Hur lyckas de få ihop matpusslet och "matningen" av alla hungriga barn?

Agnes tyckte det var jättekul med besök och har skuttat runt innan och pratat om "pojkarna" som skulle komma hit och "den lille bäbisen". Pojkarna skulle få leka med hennes leksaker och hon skulle klappa bäbisen. Precis så blev det. Fast när Natta kom hem så var det ju roligare för pojkarna att spela Wii med henne än att bygga klossar med Agnes :) Fast Agnes fick vara med för det mesta. Hon har varit på ett hiskeligt humör idag och har varit en riktig retsticka. Det går förhoppningsvis över. Det har varit många sena kvällar och igår sov hon nästan ingen middag och somnade inte förrän halv tio på kvällen!
Så fina!!! Emil är ingen tuffing. Oj, vad otäckt när familjen Köhl var här. Barnen gick bra och lille bäbisen var intressant men föräldrarna kunde ju vara lite farliga :)
Igår var papporna och barnen i simhallen medan mammorna och minstingarna shoppade. Mysigt och vad länge sedan jag gick i affärer! Fast jag handlade bara en massa tråkigt...åkbräda och åkpåse till vagnen...yiiihaaa... På tisdag kommer mormor och Bibbi hit. Åh, vad kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0