Gubben i lådan

Är det en prins som gömmer sig i lådan? Nej, det är bara vår lille sötnos. Igår var vi i Växjö och det blir nästan bråk om den bärbara DVD:n. Agnes tittar på film i bilen och Emil, som inte är överförtjust i att åka bil, vill oxå titta. Agnes är supergullig och vrider DVD-spelaren så att Emil också kan titta. Vi får nog investera i en till så småningom.

I natt sov Du inte superbra men det är ändå bättre än vad det har varit. Jag tror att jag stoppade nappen i Dig 7-8 gånger kanske. Vi käkade på Max igår så hamburgaren och de TRE korvarna innan Du skulle sova var kanske inte helt bra.... Agnes sov också oroligt. Nu har vi precis varit och lämnat storasyster på dagis. Det gick alldeles för enkelt i morse med påklädning och allt så vi var där 10 minuter för tidigt. Jag tycker det är lite jobbigt eftersom jag alltid ska vara så jäkla ordentlig men ibland blir det inte som man tänkt helt enkelt.
Jag måste filma Dig snart för det händer mycket nu. Gåstolen är Din lilla fristad och då kan Du själv bestämma vad Du vill göra...vara i Agnes rum och pilla på alla saker, dra ut böcker ur bokhyllorna i TV-rummet, rota bland vantarna/mössorna i hallen, kolla badrummet, jaga Tarzan, pilla på kökslådorna eller diskmaskinen (råkar städskåpet vara öppet så blir Du jätteglad....). Fina lilla goa unge. Jag håller på att bli sjuk igen. Blir tokig på det här!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0