Stugan och räkfrossa

Hepp, då var det fredag igen. Intensiva veckor nu men vi har ju ytterligare en långledighet att se fram emot som tur är. 
När vi var i Bohuslän i somras så trillade Emil på de hala klipporna och skrapade upp kinden. Så kan det gå...
 
Den här lille godingen saknar jag mest av allt!
 
 
 
 
Chips, vin, whisky och kaffe. Kan det blir bättre?
 
På campingen ordnade vi en fiskbuffé en kväll. Vi vuxna åt Smögenräkor och barnen åt Icaräkor. Även hummor och havskräftor ingick. Helt ärligt så gillade jag Icas räkor bättre men det får man väl inte säga :) 
 
Den här veckan har jag varit i Ystad på kräftskiva med Pia (hur kul som helst!), varit i Kåseberga och träffat pappa och Sara. Därefter blev det Ystad Saltsjöbad i två nätter och det är väldigt vackert där. Vi badade i havet och åt en massa god mat. Barnen hade det hur bra som helst med pappa och de var i Diö och hälsade på farmor och farfar en dag. När jag kom med tåget hem i tisdags så möttes jag av en studsande Agnes som berättade att pappa köpt en keyboard. Yippeee liksom....jag som bara älskar ljud... :) I veckan har det varit gitarrövning, fotboll, kör och städning. Igår hade vi torsdagsstädning och Emil hade värsta brytet för han ville absolut inte plocka undan på sitt rum. 
-VARFÖR HAR VI INTE STÄDERSKAN LÄNGRE????? skrek Emil.
Vi sa upp städerskan för att barnen skulle hjälpa till mer hemma med städningen och pengarna skulle vi använda till att åka till en ö några dagar i Thailand. Eftersom det fortfarande bara är jag och Magnus som städar hemma så kommer vi nog åka själva till en vacker ö i två dagar, Koh Talu. Massa snorkling!!!
Agnes och Emil bråkar jättemycket för tillfället och igår åkte de i säng utan nattning båda två eftersom de var för jäkliga. Agnes är på Emil hela tiden i skolan trots att han inte vill prata med henne och Emil säger till sina klasskompisar att de ska slå Agnes! Jag blir helt matt....
Min tanke var idag att de faktiskt skulle få testa att gå hem tillsammans och sedan skulle jag komma hem typ 15 min senare men det kommer inte hända det här århundradet. 
I morgon ska jag dra in med barnen till stan och fixa lite höstkläder. Magnus och Natta ska duka och fixa efterrätt inför Nattas kalas på söndag. 
 
Efter ett dygn hos Pia kan jag bara konstatera att jag saknar mina vänner. De här viktiga vännerna som man har känt sedan man var typ 15 år och som känner till det mesta om ens liv. De här vännerna som har funnits mer ibland och mindre ibland men oavsett så känns det som igår när man pratar. Mina vänner är utspridda och jag är oerhört dålig på att höra av mig ibland men känner att det är först nu som jag har återvänt efter småbarnsåren. Äntligen är jag på banan igen efter all förlorad sömn. Nu vill jag hitta på en massa saker! Tänk, tant har till och med köpt ett gymkort och hinner träna ibland. Bara det är ett steg framåt. Magnus är sjukt duktig och går upp 05:30 varje morgon och springer. Jag vaknar också 05:30 och kör till jobbet i stället typ. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0