En kväll i Smögen

 
Vi var ju med lillebror och hans familj i Smögen en eftermiddag/kväll i somras. Det var första gången jag var där och den lille fiskebyn var ju helt fantastisk. Det fina vädret gjorde dessutom livet lite lättare och vi satte oss på en uteservering och käkade räkor i massor. Oj, vad gott!!! 
 
 
Innan och efter maten så fiskade barnen krabbor. Alla fyra kunde ägna timmar åt krabbfiske under semestern.
 
Ett barnbord och ett vuxenbord. Alla nöjda.
 
 
Vilka båtar!
 
Jag och lilleman på bryggan. Han med skrapsår på kinden efter ett fall på klipporna.
 
Finaste Oliver!
 
 
 
Glass är nog meningen med livet....
Agnes och Emil har haft friskvårdsvecka och hela skolan har haft morgongymnastik. Agnes och några av hennes kompisar höll i det en morgon. Hon lyckas vara med på allt....alltid. Förra helgen stod hon och Magnus i kö en timme för provspelning till en serie av Lukas Modysson. Det hade passat henne...film och teater. Hon älskar all uppmärksamhet. Emil gillar skolan och gillar sina läxor men tycker det är jobbigt med alla som pratar i klassrummet. Det är bara att vänja sig.
 
 
 
Nu börjar det bli höst med allt vad det innebär. Jag älskar hösten och alla färgerna men luften går alltid ur mig och jag blir trött och hängig. Då behövs sommarminnena och längtan efter värmen i Thailand. 76 dagar kvar till värmen. Den här helgen drar vi till Norrköping och flyr min 45-års dag. Det känns ju som att det vid min ålder inte längre är något att fira. Det går bara utför med minne, syn, hörsel och kropp... 
 
Jag längar efter Charlie. Jag måste åka ner till Skåne snart. Lillfisen sitter nu och ålar sig fram över hela golvet. Snart ska lillebror vara pappaledig och han lär ha fullt upp med lille godingen! Agnes och Emil vill flytta till Skåne. Jag vet inte riktigt hur de tänker men de vill bo i Åhus. De har ju alla sina kompisar i Hovmantorp och har det väldigt bra där för tillfället men som Agnes sa "mamma, efter en dag i skolan hade jag haft nya kompisar". Jag tror dock att de inte riktigt tänker på att en flytt till Skåne skulle innebära en vardag där också. Som det är nu så är det ju alltid kalas och roligheter när vi åker ner och riktigt så blir det ju inte om man flyttar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0