Påsken i bilder

Just det. Vi hade påsken hemma i år. Det är så roligt när "gamlingarna" kommer till Hovmantorp och sover över. Vi käkade redan vid ett-tiden och det var en massa god mat. För att komma ihåg det till nästa gång så skriver jag ner allt här:
Stekt inlagd sill, löksill, senapssill, vegetarisk senapssill, gubbröra, gravad lax, kallrökt lax, varmrökt lax, kycklingspett, leverkorv, ål, jansson, prinskorvar, köttbullar, snittar med tonfiskröra och med ishavssallad, silltårta, kokt potatis, rödbetssallad, rostbiff, onsalakorv, brieost och en flaska skåne. Jag älskar verkligen snaps.
 
 
 Morfar i fin påskskjorta.
 
 Mormor.
Farfar.
 
Farmor i fin påsktröja.
 
Agnes bara älskar när det är folk hemma hos oss och allra roligast är det så klart när de sover över. Just nu tjatar hon om att mormor ska följa med en dag i skolan! 
Den här veckan har jag varit hemma med henne två dagar. Hon har hostat och haft ont i halsen. Igår körde hon skola hemma kan man väl säga. Först räknade hon matte på datorn, något matteprogram där man får belöningar, sedan läste hon för mig och därefter skrev hon några kapitel i sin bok. Agnes och Alice skrev förra veckan en jätteläskigt berättelse och de bestämde med fröken att de skulle få läsa upp berättelsen varje fredag. Eftersom Agnes varit sjuk så var hon lite orolig för hur det skulle bli den här fredagen så hon satte sig och skrev tre kapitel till som Magnus skrev ut sen. Fantasin är det inget fel på.....
 
 
 
Emil vid havet. Den fina jackan som fortfarande saknas.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0