Baddagar

19 grader i sjön. Nu har vi varit två dagar och badat i Sandstaden. Det märks. Sand, sand, sand....Barnen börjar bli solbrända och blonda och Agnes har fått sina sommarfräknar. Livet är ganska ljuvligt faktiskt. Ännu bättre om jag kunde bli av med min förkylning och halsont. Det blir ju ofta så...när jag ska vara ledig några dagar och det har varit intensivt så bryter det ut något skit. Det började med halsont och sedan vaknade jag toksnorig. Samtidigt så är det bara att köra på. Jag vill inte och kan inte vara sjuk nu. Två intensiva veckor framför mig och sedan kan jag däcka typ. 
 
 
 
Emil simmar jättebra nu och hoppar på det djupa. Agnes är ett vattendjur och skulle klara sig längre på djupt vatten än mig. Jäklar vilken ork hon har och hon simmade ganska långt i det hyfsat kalla vattnet. Nu håller de på och planerar mors dag i morgon. Magnus är iväg och jobbar så de ska fixa frukost och överraskning till mig. Älskade lortar vad jag är tacksam över er. Igår grillade vi lax och firade lite mors dag. Skönt att känna sig ledig och att ha tid tillsammans. Barnen var uppe länge men det var så mysigt. Det är många roliga diskussioner nu.
 
-Om någon är gammal och sover riktigt hårt så de tror att personen är död och lägger den i en kista och sedan begraver de personen. Vad händer då? undrade Agnes.
-Vad är en kista? undrade Emil.
-Det är en trälåda som man lägger döda människor i när de ska ner i jorden.
-Jaha, men då dör ju personen i kistan för där finns ingen luft.
-Jaaa.
-Kan det hända?
-Nej, det är bara din sjuka fantasi...
-Mamma, ska du ha din stegräknar på dig tills du dör? undrade Emil.
-Jepp, och sedan ska den räkna alla steg upp till himmeln!! Eller ner till det varma sköna stället....
 
 
-Vet ni varför vi är lediga idag? frågade jag på Kristi himmelsfärdsdagen
-Typ Jesus flög till himmeln.
-Ja. Jesus, sa jag med spansk betoning. Eller Kristus som han också kallas. Eller Krister som man också kan kalla honom.
Emil tycker min skånska är svinrolig så nu var det att Krister skulle flyga till himmeln. Krister. Krister.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0