Första kvällen på Solvik

 
Efter Universeum drog vi till camping Solvik-Kungshamn där vi hade bokat tre nättter i en liten stuga på campingen. Vi började med att packa in allt och sedan gick vi en runda på campingen för att kolla läget. Till slut hamnade vi på badplatsen. 
 
 
Lilla familjen. Trötta efter en hel dag på Universeum och flera timmars bilfärd. 
 
Det är magiskt med klipporna och det avskalade landskapet. Jag älskar det men kan tänka att det inte är lika behagligt när höstvindarna kommer. 
 
 
Igår hade jag och Agnes en mamma-dotter dag. Vi började med att åka in till Växjö eftersom det var tivoli m m där inne. Jag får panik på allt folk. Drygt med alla människor med barnvagnar och hundar, vissa hundar är i storleken större råtta och det är lätt att trampa ihjäl dem, känns det som.... Vi strosade runt, shoppade lite och sedan bestämde vi oss för en karusell. Agnes blev sjukt förvånad över att jag skulle åka karusell. Jag med. Det var en karusell som snurrade och snurrade och for till höger och vänster och överallt. Jag mådde skitdåligt efteråt. Innan karusellen började och vi satt fastspända skojade jag med Agnes.
- Var det inte en sådan här karusell som lossnade när den snurrade?
- Vaaa? 
- Ja. Den snurrade och lossnade och for ut bland publiken i jättehög fart.
- Var det länge sedan, mamma?
- Jaaa. Det var nog förra veckan typ.
Sedan genomskådade Agnes mig och skrattade och konstaterade att jag har riktigt tråkig humor.
Hahahaah.
Sedan åkte vi upp till Citygross och fikade med räkmacka och läsk. 
På kvällen gjorde vi sushi tillsammans och hon var riktigt duktig. I sin sushi la hon räkor, morot, gurka och omelett. Jag försökte lära henne käka med pinnar men det gick inte så bra så hon åt sin sushi med kniv och gaffel. 
Magnus och Emil var på kalas hos Jonathan och hade haft en helmysig dag.
 
 
 
Idag hade vi fotbollsmatch i Växjö. Det gick inte så bra. Tjejerna spelade superbra förra matchen men idag var de flesta trötta. Kanske en hel del var nervösa inför skolstarten i morgon. Trots dagens match så har de blivit sååå mycket bättre än vad de var för ett halvår sedan! Viktor, Sanna och lille Josef kom till matchen och tittade och vi blev så glada. Agnes fick visa Josef för sina lagkompisar och hon var sjukt stolt.  
 
 
 
 
 
Lille söte argbiggen. Jag fick precis höra att jag var sämsta mamman i hela världen osv när jag la mig i hans sätt att vara med sina kompisar. Han lekte med en kompis och sedan ville en annan kompis leka med honom och då lämnade han bara kompis ett och sprang hem för att leka med den andra kompisen. Jag gick i taket samtidigt som jag försökte förklara hur det skulle kännas om han hade en kompis här som lämnade honom för lek med en annan kompis osv. Han skämdes nog lite och körde med "jag tänkte ju inte på det"....
 
I torsdags var han hos tandläkaren och drog ut en tand. Han fick medicin innan eftersom han tidigare vägrat öppna munnen. Trots att jag aldrig följer med barnen till tandläkaren så har Emil tagit till sig min tandläkarskräck. När han kom hem så kunde han inte gå och var helt drogad men tanden var ute. Magnus berättade att Emil hade sagt "pappa, du har två munnar" när medicinen började verka. Emil tyckte även att vi skulle ha sådan medicin hemma så han kunde ta den på kvällen när han inte kunde somna. Jo visst. Tjena....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0