Bad i Kungshamn

Helt plötsligt hände det. Magnus badade i havet. I Kungshamn låg en brygga ute i vattnet som Magnus, Danne, Oliver och Agnes simmade ut till. När de simmade ut där så rörde tången deras kroppar och de gallskrek hela vägen. Tänk om det var läskiga maneter liksom.... 
 
 
Vilka dagar vi hade. Barnen hade fullt upp från morgon till kväll. Jag är så tacksam över att Maria och hennes barn har kommit in i vår familj. 
 
Lite annorlunda att ligga på klippor och kanske inte riktigt min grej som är van vid att sticka ner fötterna i varm sand men med solsken och hav så funkar det mesta. 
 
 
 
 
Kusinerna fiskar krabbor.  
 
Ett barn kan aldrig få för mycket kärlek. Världens bästa tips som jag fick av svärmor när vi fick Agnes. Så självklart men ändå inte. Förr skulle barn "lufta lungorna" och de fick inte bli bortskämda. Barn behöver inte lufta lungorna alls och bortskämda får de gärna bli, med kramar, pussar och uppmärksamhet. Är de små bäbisar och är ledsna så vill de ha kärlek...eller mat...eller bajsa... Vill de sova i sängen så låt barn sova i sängen om föräldrarna orkar. Det löser sig. Våra barn kommer fortfarande in ibland och jag älskar det. Snart tar de studenten...
 
Alltså den här godingen vill vi alla bara äta upp. Charlie är ett riktigt charmtroll och så fort någon tittar på honom så skiner han upp. Han är så nöjd med livet. Jag och Magnus skulle passa Charlie en dag när Danne och Maria skulle in till Smögen och handla själva. Charlie sov i över två timmar och hann bara vara vaken i ca 20 minuter innan de kom. Världens tråkigast goding att passa :)
 
 
Idag är jag hemma med Agnes. Hon har haft ont i halsen hela veckan och fick inte träna fotboll i tisdags men igår blev hon jättesnorig också. Lovade henne om att hon gick till skolan igår och hon var lika hängig idag så skulle jag vara hemma med henne. Vilken dag vi hade igår... Stressade som en idiot hem från jobbet. Körde alldeles för fort eftersom jag fastnade i köerna i Växjö. Skickade sms till Almas mamma att Agnes skulle vara färdig typ 16:58. När jag svängde in så kom Agnes utspringandes. In med henne i bilen, ilfart till skolan och sedan första gitarrlektionen (hade gitarren med i bilen). Hämtade Emil som var enda barnet kvar på fritids. Agnes tyckte att det var så hemskt att han satt där själv och gungade. In med honom i bilen och sedan bytte han om till fotbollskläder i bilen. Mot Ica, handla vatten och riskakor som han fick trycka i sig på vägen. Idrottsplatsen. Fotbollsträning. Vänta 20 min och sedan hämta Agnes efter gitarrlektionen. Idrottsplatsen igen. Efter träning hem, laga mat, packa gympakläder, tömma diskmaskin, duscha Emil, plocka undan. Somnade halv tio. Phu... MEN i morgon är det fredag. Älskar fredagar. Laga god mat, dricka ett glas vin, vara helt slut och somna i soffan. Ljuvligt. Lördag blir det fotboll och sedan åker jag direkt ner till Ystad för kräftskiva med Pia. Söndag blir det käk med pappa och Sara och sedan ska jag vara två nätter på Ystads Saltsjöbad. Inteblisjuknuinteblisjuknuinteblisjuknu!!!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0