Mot Skåne och lille Charlie

Jäklar vad den här tjejen sprang på träningen i tisdags. Jag har nog aldrig sett henne kämpa så! På matchen sist hade hon ju mest fokus på killarna bredvid planen men på träningen kämpade hon verkligen när vi spelade. Det är kul när det blir lite allvar för tjejerna även på träningen. I tisdags på träningen var de taggade allihopa och ville verkligen vinna så alla tjejerna kämpade och var helt slut efter vår match. Jag tänkte först att vi skulle avsluta med idioten men det var inte riktigt läge för det...
 
Då bär det av mot Skåne. Det var ett tag sedan och nu är det dags att testa Emils allergi igen. Nu har vi börjat medicinera redan i onsdags och han har fått stränga order om att inte röra katterna. I morgon fyller morfar år så då ska vi fira honom och vi ska äntligen få träffa lille Charlie igen. Oj, vad länge sedan! Det har varit sjukdomar och fotboll och påsk och gud vet allt men nu ska vi få gosa med mini. 
 
 
Den här gossen hade fotbollsträningspremiär i onsdags och vi var hela familjen och tittade. Det uppskattade han. När de spelade match mot varandra började han med att göra två snabba mål och han har redan en målgest....vad månde bliva? Efter matchen badade vi tillsammans och det är så roligt att höra hans funderingar. Följande diskussion utspelades i badet:
-Mamma, X mamma är skiiitsnygg.
-Tycker du? Jaha, varför då?
-Hon är det bara, skitsnygg. Hon har en sån ring i näsan.
-Är hon en ko?
-Mamma!
-Ja, ja...ska Tyra också ha en ring i näsan då?
-Tyra är ett barn, mamma.
-Jamen, när hon blir stor då?
-Då får hon väl själv bestämma det....
 
Han kan min gosse.
 
 
 
Dessa små godingar. Jag undrar om jag alltid kommer känna en sorg över att det inte blir fler barn. Jag vill inte ha fler barn eftersom både jag och Magnus är för gamla och jag tycker det är oerhört skönt att våra barn börjar bli stora men samtidigt så kan jag känna att det är ju helt magiskt med barn och det är absolut det bästa som hänt mig. Jag önskar att vi var typ 10 år yngre kanske. Fast då hade jag varit 26 när jag fick Agnes och det var verkligen inte aktuellt då. Då var det luffning i Indien, Australien och Thailand på schemat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0