Uppträdande i Turkiet och barnfritt

 
Den här veckan är barnen hos mormor och morfar och en natt hos Danne och Maria. Jag och Magnus har aldrig varit hemma i vårt hus utan barn. Det är en märklig känsla. Igår när jag kom hem från jobbet så hann vi prata om hur dagen varit i lugn och ro innan jag stack iväg och höll i fotbollsträningen. När jag kom hem så fixade jag mat (tonfisksallad med hummus) som barnen inte gillar och sedan satt vi framför TV:n och käkade och drack vatten ur vinglas. Det har varit skönt att få börja jobba och ta det lite lugnt på kvällarna men fy vad tomt det är utan barnen. Vad gör alla människor som inte har barn hemma? Det är ju ingen disk, ingen tvätt, ingen nattning och maten är inte så viktig. Sedan är det ju även så att sakerna råkar ligga på samma plats som man lämnar dem så det är inget plock hela tiden. Jag är i alla fall oerhört tacksam för att barnen fick vara kvar i Skåne så de slapp börja på fritids den här veckan. De har det bättre hos mormor och morfar och har hur kul som helst hos mormor och morfar. Dessutom verkar det som att de äter upp sig ordentligt! Agnes åt 6 eller 7 tacos igår och till lunch åt hon en dag två Billys panpizza!
 
 
 
När vi var i Turkiet så var barnen med i barnklubb och en dag övade de inför ett uppträdande på kvällen. Först var det Agnes grupp tur och hon var så fin vår tjej. Upp på scen och sedan genomförde de en inövad dans. Sedan var det Emils tur. Jag trodde aldrig att han skulle våga men jodå. Upp på scen bland alla tjejerna och sedan genomförde han deras dans. Coola ungar. Ingen scenskräck där i alla fall!!!
 
Nu ska man kanske inte åka till Turkiet men fy fasiken vilket bra ställe vi bodde på! Vilken pool, vilken mat och vilket hotell. Jag kan faktiskt inte komma på något som jag var missnöjd med. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0