Firande, bio och extrajobb

Helgen rusade på i 190. Jag storhandlade i fredags och sedan stod jag och stekte drygt 3 kg kyckling. Farmor och farfar hälsade på och vi hade en trevlig fredagskväll. Lördagen började jag och Magnus med en timmes promenad. Skönt att komma ut nu när det börjar bli höst i luften. På förmiddagen kom mormor och morfar. Vi grillade korv till lunchen och satt ute och njöt av det fina vädret. Sedan kom Danne med familj och de hade lilla Stella med sig (Oliver och Tyras kusin som är 1,5 år). Vilken liten goding. Jag blir helt bäbissjuk. Det blev en härlig familjelördag och vi promenerade en del. Barnen åkte sparkcykel, hoppade studsmatta och lekte med sina surfplattor.  
 
 
 
På söndag är det dags för Agnes att ha kalas tillsammans med Alma. Jag är sååå tacksam för att vi har bokat bowlingen. De fixar allt....
 
Bilderna är från vår bilfärd mot Legoland. Glada och uppspelta barn.
 
Söndagen jobbade Magnus hela dagen. Jag upptäckte att det var bions dag och att det var halva priset på alla barnfilmer. Vi åkte in och kollade på senaste Lasse-Maja filmen. Helt ok. Natta var också med. Vi bottnade med Burger King. På kvällen när jag skulle natta barnen så läste jag först för Emil. Han somnade inte. När jag låg och läste för Agnes så bröt Emil ihop och längtade efter pappa. När jag läst färdigt för Agnes så hittade jag Emil på golvet framför kakelugnen. Han hade lagt sig med sitt täcke på några kuddar och låg och tittade på elden. Till slut så somnade han i soffan. Han gillade inte sin mamma men i lördags skrev han så här:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0