Det var inte mycket snö

och nu är den borta. Vi hann med några snölyktor och några snögubbar och lite pulkaåkning men nu ser vi fram emot först resan till Thailand och sedan våren. Vi har inte åkt skridsko i år!
 
Barnen hade haft det jättebra i Skåne och enligt mormor så var de så snälla och artiga. Vi hann inte mer än komma ner i fredags och sedan började de säga Örk om maten och bråka. Tacksam över att de i alla fall sköter sig när vi inte är där. Vi åkte till farmor och farfar i lördags. När vi stannad till på IKEA och skulle lämna in barnen i lekrummet så var kusin Jonathan där. Lyckan var total för Emil. Det funkar inte så bra med Agnes, Emil och Jonathan tillsammans för Agnes får inte vara med i leken men Emil och Jonathan har jättekul ihop. 
 
När vi kom hem i lördags så bäddade vi ner oss i soffan och tittade på melodifestivalen. Båda barnen har kommit in till oss på nätterna nu så de har nog längtat lite :)
 
Agnes har fått några konstiga prickar i knävecket. När jag googlade så såg det ut som bältros. Hoppas inte att det är det....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0