Allt är som vanligt

Jag tycker att min sambo är världens bästa fotograf. Han lyckas ofta fånga ljuset och få med det naturligt i bilden. Hoppas att vi får många fina bilder i Thailand.
 
Just nu är jag riktigt nervös inför resan. Inte för resan i sig utan för att någon ska bli sjuk. Herrejävlar vad det går influensa nu. Den är ganska jobbig i år också och alla verkar ligga däckade i en vecka. Agnes prickar var mollusker eller bacellusker som Agnes sa. Vad smidigt det är med skolsköterska. Hon hämtade Agnes i klassrummet och sedan ringde hon till Magnus och berättade vad det var och skickade hem information om mollusker. Lilla Agnes var själv hos sjuksköterskan. 
 
 
Den här bilden älskar jag. Så allvarlig men ändå så ser jag hur det rycker i mungipan på honom. 
 
 
 
Igår kände jag mig krasslig och åkte hem efter lunch. Jag gick rakt in i sängen och bäddade ner mig. Somnade kl 21 och vaknade pigg och frisk i morse. Båda barnen fick jättespelen igår och det var ett jefla liv där hemma. Arga, arga barn och Agnes skrek dumma mamma och dumma pappa. Phu... Hon är så envis och jag känner så igen mig. Agnes är snäll och omtänksam men envis och bestämd. Det spelar ingen roll vad vi hotar/lockar med eller om vi försöker förklara för hon bara ger sig inte. Hon ändrar inte sig bara för att vi säger det och jag måste erkänna att även det känner jag igen. Jag minns ju t ex att Anders sa till mig 1000 gånger att jag skulle torka mig innan jag trampade ut på golvet dygnsur efter att ha duschat och jag gjorde aldrig det. Jag klampade runt helt blöt och lämnade pölar efter mig och jag gör det fortfarande ibland. Gör ingen skidbacke på osten, gräv inte i smöret osv. Jag stängde av och gjorde som jag brukade. Så, jag kan bara konstatera att nu får jag igen :) Men hon är en gåva, vår Agnes. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mormor Karin

Fina bilder på sötnosarna

2015-02-24 @ 12:39:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0