Sliden

När Emil fyllde år fick han bl a en slide av Moppan med familj. Vår tomt sluttar lite och äntligen har vi kommit på fördelen med det. Helt perfekt när barnen ska kasta sig nerför vattenkanan. De tar sats inne i uterummet och kanar sedan ner till hajens gap. 
 
Fredag. Det är den här dagen som gör att jag älskar vardagar så mycket. Känslan av att vara helt slut efter en veckas jobb och ändå så nöjd för att man har en hel helg med familjen. 
 
Agnes har börjat första klass och det går jättebra. Det är samma barn som i förskoleklassen men en ny fröken. Agnes gillar inte riktigt att de sitter vid skolbänkar vilket jag tror på att hon gillade att sitta många tillsamman som de gjorde i förskoleklassen för då har man mer koll på vad alla andra gör.... Igår när hon kom hem så var hon så glad. De hade haft rytmik och hon började genast sjunga en lång sång. Dagen innan hade de gympa och nästa vecka är det bad. Varje gång jag kommer ihåg gympapåsen/badpåsen är en seger. Frukten är också en utmaning men fördelen med att ha förvirrade föräldrar är att det blir självständiga barn. Agnes kommer ofta själv ihåg både frukt och gympapåse. Det kommer bli jobbigare för Emil som är lika förvirrad som sina föräldrar....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0