Så ledsen.

Igår var Agnes och Emil hos frisören. Agnes hår var ganska slitet och det blev en kort page med lugg. Hon grät hela kvällen och det började redan hos frisören. Agnes vill ha långt hår. Emil grät också hos frisören för han fick hår i ögonen. När de skulle gå därifrån så drog han av en hundring på priset och sa till Magnus att gå och köpa något till barnen för den hundringen :) 
 
Idag är det fotografering för Agnes och hon kände sig inte alls fin för hennes hår var fult....stackarn. Finaste tjejen i världen. Emil ska leka med en kompis, Abbe, idag för första gången. Abbe går på en annan avdelning och är ett år äldre men de leker alltid tillsammans ute på dagis. 
 
Igår hade Agnes bad för första gången med förskoleklassen. Herregud vad jag får kämpa för att inte få panik och ta ledigt från jobbet och vara med när hon badar. Min rädsla för att barnen ska drunkna är inte normal och jag försöker behärska den. Det hade i alla fall gått jättebra och hon hade fått beröm av läraren eftersom hon kunde simma. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0