Höstvärme och återhämtning

Idag hade Emil sin kompis Albin här. De lekte i tre timmar. Efter en timme gick jag ut och rastade dem i skogen. Det är ju helt sjukt varm trots att det är november. Grått och tråkigt men varmt är det. 
Det har varit en dag för återhämtning. Agnes var och lekte med Ebba och Magnus har rensat i skafferi, skåp och städskåp. Jag har pysslat med barnen och tagit det lugnt. Tvättat, lagat lunch, fixat med foton till bloggen och haft koll på barn. Lördagar är alltid min morgon med barnen och de vaknade kl 05. Emil kör fortfarande sommartid och vaknar kl 05 i stort sett varje morgon. Jag somnade i och för sig i soffan halv nio igår så jag hade fått en hel del timmars sömn men nu är jag helt komalik.
Ikväll låg jag i badet och Emil fick sjuk längtan efter mamma så jag låste upp så han fick komma in. Sedan kunde han inte låta bli allt badskum så han stod vid kanten och lekte medan jag försökte njuta av ett varmt bad. Efter en stund kom Agnes in och satte sig på toa och bajsade (tack för den liksom). Helt plötsligt höll Emil på att stå på huvudet ner i badkaret. Jag lyckades precis fånga honom innan huvudet åkte ner men hela armen var helt blöt. Vi skrattade och skrattade och skrattade (Emil också) och det såg sjukt roligt ut. Drullpelle.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0