Älskar den här bilden

 
De fina systrarna. Jag älskar den här bilden. Vissa bilder kan jag inte titta mig mätt på och detta är en av dem. Jag har den som bakgrund i min mobil och tittar på den många gånger/dag.
 
Just nu snurrar det på. Emil sover i sin koja men kommer in till oss vid ett-tiden på natten. I morse sov han till halv sju. Yippeee! Det var en illpigg överlycklig kille som satte sig i sin mammas knä och gosade och pratade. När jag skulle gå till jobbet rusade han till dörren och sträckte fram sin lilla mun för en hejdåpuss. Det är de små sakerna i vardagen som gör att livet är helt fantastiskt. 
 
Igår spelade vi ett nytt spel som handlade om djur. Jäklar vad våra barn kan mycket om djur. Det var kluriga frågor om elefanter, ekorrar, strutsar, pingviner och en massa andra djur som de svarade på. 
 
Jag somnade kl 21 igår. Helt slut. Regnet, mörkret och stress (jobb och hemma) gör mig trött. Magnus är en stjärna och fixar för tillfället mycket mer där hemma än vad jag gör. Ibland blir jag trött i hjärnan på allt som jag måste ha koll på. Nu är redan hjärnan på högvarv när det gäller Skåneresan, kläder och skor till dopet, fars dag, Sussies födelsedag, Agnes barnkalas, inbjudningskorten till kalaset, Zackes födelsedag, julklappar, ekonomi (Thailandsparandet är ju inte så himla kul när det är väldigt roligt att shoppa), lucia och tomtekläder till barnen (det lär ju bli något julfirande) osv. Hjärnan är full av att göra saker. Jag ska försöka vara klar tidigt i år och bara njuta hela jävla december. Dessutom är jag ledig i 18 dagar i jul!!!!
 
Tomte. Fan. Vi måste försöka få tag på en tomte i Skåne. De kommer inte gå på Magnustomten igen.
 
Träning. Jag har inte sprungit på jääääättelänge och promenader sker typ 2 gånger/månad. Jag mår inte bra när jag inte rör på mig men just nu har jag hamnat i koma. Nattas rum ska också fixas till. Just det. 
 
Men. Familjen är viktigast. Jag har ju alltid katastroftänk så nu är det oro för Emils mage och Emils huvud. Jag är mest orolig för gossens huvudvärk. Varför vaknar han kl 04 och har ont i huvudet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0