Tittut

Lite gamla bilder. Nu är alla overaller nerpackade och vi har fått liiiite mer plats i hallen. Livet rusar förbi och idag bestämde jag mig för att plocka bort facebook från mobilen. Dags att bli lite mer närvarande. Nu ska jag bara försöka få med min sambo på tåget.... :)
 
Igår var det familjekväll på Agnes dagis. Vad roligt det är att se barnen tillsammans. Det är en härlig grupp. Emil började leka med Albin och de hade jättekul. Skönt att se Emil våga rusa iväg. Vi fikade på dagis och Agnes var väldigt nyfiken på vad alla andra hade med sig.... 
 
Igår somnade alla i sina sängar. Agnes kom in till oss någon gång i natt. Emil kom in vid fem-tiden och ville att jag skulle flytta mig. Jag gick in och la mig i hans säng. När jag gick upp 40 minuter senare så hittade jag Emil sovandes i soffan. Han ville ligga i mitten och där låg Agnes så han lyckades väl inte trycka ner sig mellan henne och Magnus och då tjurade han ihop. Jag gillar att barnen kommer in till oss på natten. Det är så mysigt att vakna tillsammans på helgen och jag har lärt mig att somna om på två sekunder. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0