Lekplatsbus

För en månad sedan var barnen med Magnus på en lekplats i Lessebo. De har roligt tillsammans även om de har börjat bråka en hel del hemma. Det är väl en syskonfas och bråket är antagligen utvecklande men hujedamig vad det är jobbigt.
 
Idag ska de på utflykt med dagis och väskorna packades i morse. Spännande! 
 
I helgen ska vi åka till Malmö och sova på hotell två nätter. Lyxigt. Skönt att komma iväg lite mitt i kaosmånaden. Maj är helt hysterisk både på jobb och privat. 
 
Emil fyller snart år. Lille lurven. Mamma har köpt en ironman-dräkt till honom som han kommer älska. Av oss får han en ny surfplatta, lite böcker, en cykelhjälm och sedan måste jag hitta på något mer. Emil önskar sig även en hulken-dräkt, pilbåge, gevär (långt med tvåpipor...tydligen viktigt), figurer i barbiestorlek ironman, spiderman, hulken, batman osv, han behöver inga kläder förutom linne och kalsonger. Dinosaurier går också hem. 
 
Vi har börjat spela Wii hemma. Jag köpte tre begagnade spel i söndags så nu står vi och dansar framför TV:n på kvällarna. Emil spelar helst spelet där man skjuter :)
 
Emil har börjat bokstavera. Är det inte väldigt tidigt? Han har kopplat att om han lär sig skriva så kan han söka fram vilken film han vill på surfplattan så i helgen satt han och ljudade/skrev S-U-P för att hitta superman. Unge! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0