FYRA ÅR!

I torsdags förfirade vi Emil i Skåne. Han fick en massa fina paket, pangare, Iron man-dräkt, två stora figurer (spindelmannen och iron man), påslakan med spindelmannen, kläder och en massa annat. Överlycklig kille. Agnes fick oxå en massa presenter, Barbiegrejer och hopprep. Var hon nöjd eller?
 
 
Mamma och Anders hade fixat god mat, laxfilé, sparris och pressad potatis, Till efterrätt blev det fruktsallad och glass.
 
Pappa hade beställt en Stålmannen tårta som Emil tyckte var jättehäftig. Jag älskar marsipan så den passade mig utmärkt.
 
Danne vågade sig på att sparka lite fotboll med Emil trots att han två dagar senare sprang Stockholms marathon. Sjukt stolt över min lillebror. 
 
Oj vad fort tiden går. Lurven blev fyra år idag! Magnus jobbade i natt och kom hem strax efter 06. Då hade Emil legat vaken en halvtimme. Jag och Agnes fixade frukost och hon slog in egna paket till honom. Han fick pussel, ljudböcker, cykelhjälm, ny surfplatta, transformers och viktigast av allt...en Kapten Amerika dräkt. Han tog på den omedelbums och vägrade ta av den så idag hade han den på dagis. På dagis firades han och bjöd på glass. Emil fick en riktig fotboll av dagis! Av Bibbi och Kent fick han pengar till att köpa något och han har redan bestämt att han ska köpa en Kapten Amerika sköld. Av Sussie fick han häftiga spindelmannenbadbyxor.
 
 
 
Nu ikväll hade vi familjekväll på dagis. Det var tipsrunda och en massa lek. Han är så fin vår gosse och ikväll ville han sova i sin nya dräkt men där gick gränsen! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0