Sommarlängtan

 
Nu längtar jag till sommaren. Det här vädret klarar vi oss utan!!! Det får gärna vara kallt men då vill jag glädjas åt snön som vi inte har haft så mycket av. Barnen älskar snön och jag fick en teckning av Agnes som visade bryggan med mig, Magnus och Natta på och sedan badade hon och Emil i sjön. En stor sol på himlen och vattnet var vackert blått.
 
På bilderna är vi i skogen och barnen trycker i sig blåbär. Emil är lite höjdrädd men klättrade upp på en stor sten....och fick panik.
 
Igår när Magnus skulle hämta Agnes på dagis så ville hon ta med sig en kompis hem, Alma. Det fick hon. Då visade det sig att det bara fanns en tjej kvar på dagis så då ville Agnes ta hem henne också "för annars blir det synd om henne". Kloka lilla fina unga. Klart att hon också fick följa med och dagis hade extra bilbarnstol att låna ut. Vilket bra dagis! Barnen hade lekt mamma, pappa, barn och fikat på Agnes rum. Emil sprang runt och pangade på tjejerna.
 
I veckan fick jag ett mail från Agnes dagis. De hade hittat lite radioapparater som inte fungerade och lät barnen banka sönder dem viket de tyckte var JÄTTEKUL! Sedan fick barnen i uppdrag att bygga en robot av grejerna. I alla fall så ville personalen bara meddela att det var ok för barnen att ta med hörselskydd till dagis om de ville det eftersom vissa barn tyckte att det bankades väldigt högt. Agnes tog med sig hörselskydd idag. Det är spännande på dagis och personalen lär barnen väldigt mycket. Jag gillar när de låter barnen vara kreativa och inte styr upp leken allt för mycket.
 
Fantasi gör livet så mycket roligare.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0