Skridskopremiär

 
I lördags bestämde vi oss för att snöra på skridskorna och låta barnen leka Bambi ett tag. Agnes tyckte det var jättekul och bara skrattade medan Emil bröt ihop och ville inte alls åka skridskor.
 
 
 
Om jag höll Emil i handen så kändes det lite bättre men han tyckte det var roligt först när hans kompis Noel kom och när han fick springa på isen utan skridskor....
 
 
 
Agnes testade snurra och gjorde allt möjligt annat som man kan göra och inte kan göra efter 20 minuter med skridskor.
 
Emil lärde sig inte att resa sig upp när han väl trillat utan kasade fram med hjälmen på isen i stället. Han är för rolig.
Till slut så tog han sig fram till målet och då gick det lite lättare...men det var INTE "joligt".
 
 
Agnes skrattade mest hela tiden och kan skratta åt sig själv också när hon trillar. Hon ville inte åka hem. Jag och Magnus frös i det blåsiga tråkiga vädret.
Vi måste verkligen köpa nya hjälmar till barnen....
 
 
 
 
Igår firade vi farmor. Vi var 14 personer och en hund i deras trea. Superkul! Det är imponerande hur många som får plats i deras bostad och det känns ändå inte trångt. Trevligt och god mat som vanligt. Kusinerna lekte i flera timmar. Agnes var med Amanda och tycker det är sååå spännande att få hänga med sin stora kusin och Emil busade med Jonathan. Vilken skön avslutning på helgen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0