Kompisarna

 
Idag ska de här två träffas och leka hemma hos Alma. De har tydligen en cirkus att planera. Alma ska gå på lina och Agnes ska vara clown. Sist de lekte här hemma så var det allvarlig planering och det skrevs bl a lappar om cirkusen. 
 
Igår kom de hem allihopa. De stora barnen. Magnus och de små barnen (de sov hos farmor och farfar). Ordningen är återställd. Jag och Magnus ägnade kvällen åt att sätta ihop en IKEA-garderob. Jag köpte först en garderob på Jysk till Agnes rum. Köp aldrig något från Jysk. Skitgarderob. Allting gick sönder efter ett tag. Nu har hon en gigantisk ordentlig garderob och jag avslutade med att ändra om lite också så nu får hon plats med ett runt bord och lite stolar också. Det är mycket rollspelslekar för tillfället och då sitter hon gärna och fikar. 
 
Barnen var uppe till elva igår eftersom vi inte orkade lägga dem. I morse väckte jag dem vid åtta så vi får väl se om de lyckas komma in i rätt tid tills dagis kör igång igen. När jag visade Agnes rum för Emil så sa han bara:
-Skitfult.
 
Igår ritade Agnes och Emil när vi höll på med garderoben. De delade ut en massa fina teckningar och de hade mest ritat dödskallar och monster. Agnes hade skrivit "AGNESÅEMIL" och "JA ELSKA DEJ". Sötfia. 
 
Idag ska Magnus jobba. Jag? Försöka få barnen i säng och kolla på Sverige i JVM-finalen! Heja Sverige!!! Igår skrattade Natta nästan ihjäl sig när jag stod och hoppade framför TV de sista minuterna....viktiga grejer!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0