En pyjamasdag

 
Igår hade vi en pyjamasdag. Barnen badade i badkaret vid femtiden och då åkte nattkläderna av men sedan fick de på sig rena nattkläder igen. En riktig slappedag.
 
 
Agnes var på ett hiskeligt humör hela dagen. När hon och Natta tittade på Lasse-Majas detektivbyrå (ny favorit) så passade jag på att duka fint på hennes rum. Jag hittade en vit duk, tog fram kex, pepparkakor och clementiner, tände ljus och dukade med hennes porslin och lite tomteservetter. Sedan satte jag alla dockorna till rätta och inväntade hennes entré. Fröken blev helt överlycklig (mest för den vita duken) och sedan var leken i full gång. Hon fick vatten i en kaffekanna och sedan var det kalas runt runda bordet. Emil älskar dessa lekar. Han var pappa och hade en bäbis och Agnes var mamma och hade en bäbis. Jag och Magnus var farfar och mormor. Agnes kramade mig flera gånger och tackade för den bästa överraskningen....phu, tur att kvällen fick ett bra slut för det var 8 timmars gapande innan. 
 
Idag åkte jag till jobbet, äntligen vardag igen, jobbade i två timmar, åkte till läkaren för att kolla halsen, fick reda på att det var halsfluss IGEN och åkte hem. Skit också. Ingen träning, inget jobb och penicillin igen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0