Upp och ner

Så här söta är de när de sover men vägen dit är låååång. Det är mycket känslor och mycket oro för tillfället. Agnes kommer inte till ro på kvällen och har svårt för att somna i sin säng. Igår la hon sig i mitten i våra sängar och somnade. Det slutade med att Emil fick ett bryt strax innan kl 10 när han kom in och ville sova i våra sängar. Agnes låg på hans plats!! Han ville ligga jämte mamma. Det slutade med att han låg på mattan utanför sovrummet, soffan, golvet nedanför soffan och han bara grät. Magnus la sig till slut hos honom och då somnade han. Senare på natten kom han in i vårt sovrum igen och då tog jag hans säng. 
 
Igår bröt även Emil ihop för att Magnus hade lagt russinen ovanpå havrekuddarna. De skulle vara under havrekuddarna.... ena dagen si andra dagen så. Vi lät honom bryta ihop och han låg och grät på sitt rum. Till slut kom Agnes ut i köket och frågade vad det var med Emil. När vi förklarade så började hon fixa hans tallrik så russinen hamnade under havrekuddarna. Sedan gick hon in med tallriken till honom men då slängde han allt på golvet. Finaste Agnes. Inte lätt när hon drabbas av Emils trots. 
 
I helgen var jag och barnen i Skåne medan Magnus slipade golv. På lördagen var vi och fikade med JävlaJenny och Ola och sedan åkte vi hem till dem. Emil har blivit så rädd för hundar sedan han fick träffa en valp så nu är det helt hopplöst. I en timme satt han uppe på vasken i köket.
Men, plötsligt händer det. Han vågade klappa lilla, snälla Ebba. Agnes är överförtjust i Ebba och busar med henne hela tiden.
 
Mormor tog fram lådan med påskpynt och barnen gapade av förvåning. Vårt påskpynt består av lite fjädrar och hos mormor var det liiiiite mer. De tiggde till sig en del grejer så nu har barnen påskpyntat sina rum. Agnes har redan lagt ut ett påskägg och väntar på att påskharen ska lägga i lite godis....två veckor kvar liksom.
 
Så här såg det ut i lördags när jag skulle gå och lägga mig. Tre katter och två barn. Mysigt. 
 
Så här fint blev det efter slipningen och oljningen. Magnus höll på HELA helgen. Det var ju en del spik att slå ner...
 
På fredag åker jag och Agnes till Sussie i Stockholm. Åh, vad det ska bli kul. På lördag blir det Junibacken.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0