Helgen i Skåne

 
För en vecka sedan var vi på brandstationen. Barnen älskar det! Agnes är helt orädd. Hon klättrade i burar, åkte stegbil 25 meter upp i luften (jag mådde illa när jag tittade upp och såg hur högt upp hon var...) och testade allt som går att testa. Emil är lite höjdrädd men fick istället styra stegbilen och köra en brandbil med hjälp av morbror Danne. En härlig dag. Det är en förmån att ha en lillebror som är brandman!
 
På kvällen träffade vi min kusin Patrik, hans pappa Lars, pappa och Sara. Trevligt och mamma hade gjort en massa god mat. Vi tittade på Dannes foton från när han gick upp för Kebnekaise. Imponerande!
 
Igår när vi satt och åt kvällsmat så visade det sig att vi har en klurig lite Agnes här hemma. Vi rabblade upp en massa gåtor och hon kunde svaren efter en liten stunds funderande! 
Vilket djur ser bra? Zebra.
Vilket djur går illa? Gorilla.
Vad blir bara större och större ju mer man tar av det? Hålet.
 
Snart kommer mormor och morfar. Det har varit en intensiv morgon. Agnes vaknade strax efter kl 06 och sedan har barnen lekt tillsammans i 3 timmar. Agnes berättar sagor för Emil, de har lekt "bada i poolen", mamma/pappa/barn m m. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0