Första kalaset i år

Hon längtade och längtade och längtade. Till slut var det dags att cykla på kalas till Alma. Hon kände sig fin och var nöjd med födelsedagskortet som hon hade gjort.
 
 
Hos Alma var bl a kompisarna Lova och Alice. Mamma stannade kvar och var väldigt nöjd över att få hålla Alice lillebror Olle som bara är en månad. Vilken liten söt gosse han är. 
 
 
Kalaset var jättekul och Agnes vill ha likadant när hon fyller år. Nu råkar jag ju inte vara så pysslig så ett lika fint kalas kommer det INTE bli :)
 
 
Tjejerna hade knappt ro att sitta still och fika. De lekte inne på Almas rum. De drog ner rullgardinen och tryckte ihop sig i Almas säng (alla sex tjejerna) och sedan skulle Agnes tydligen berätta för dem om Stålmannen.... En dag när Emil och Magnus kom in på Agnes dagis så kom en kille rusandes och skrek att han var Stålmannen. Agnes och Emil frågade Magnus vem Stålmannen var och när de kom hem så berättade Magnus och de fick se lite på första filmen om Stålmannen. Sjukt spännande. Agnes frågade mig varför Stålmannens föräldrar skickade iväg honom när de skulle dö...ville de inte ha kvar honom liksom? Jag förklarade att alla föräldrar gör allt för att deras barn ska må bra och om de innebär att skicka iväg dem själv så gör man det...hon såg fundersam ut...
 
Idag hämtade Natta barnen och det gick jättebra. När jag kom hem hade Zacke och Natta fixat pommes och hamburgare. Altt efter maten var undanplockat och barnen var sjukt nöjda med att få vara med sina stora syskon. De stora barnen kan när de vill!!!!! Jätteduktiga.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0