Midsommarbilder

 
Åh, så fina de var de små liven. Mormor gjorde fina kransar till dem som de sprang runt i och de var nog finklädda i hela två timmar :) 
 
 
Innan alla gästerna (Bibbi, Kent, Niklas, JävlaJenny, Ola och Ebba) kom till mormor och morfars stuga så gick jag med barnen till Furubodacentert och dansade runt midsommarstången. Det var vi, några barn till, en massa tyskar som renoverar något där och en massa handikappade i rullstol. Annorlunda midsommartillställning men vi dansade i alla fall. Efter 20 minuter gav barnen upp och då körde vi tillbaka till stugan.
 
 
Jag tyckte naturligtvis att de var de finaste barnen i världen! Visst är det något speciellt med midsommarkransar.... 
 
Nu är vi tillbaka i Småland och jag ska strax kasta mig i säng. Nu väntar tre veckors jobb och sedan blir det FEM veckors semester. Ljuvligt. Barnen kämpar med att försöka sova eftersom det har blivit många sena kvällar för dem. Dessutom så somnade vi alla tre i mormor och morfars gäststuga efter lunchen. Morfar väckte oss efter 1,5 timmes sömn! Då var det dags för eftermiddagskaffe och glass! Vi har blivit bortskämda med god mat i flera dagar och barnen har fått hysteriskt många presenter av morfar, Sara, Bibbi, Kent, JävlaJenny, Ola, Danne och Maria. Trampbil, mössor, kläder, bilar, block, böcker, barbies, paket så vi kan göra tvålar, egen jordgubbssylt, tält, sovsäckar, vattenpistoler....bortskämda? Jepp. Mest har de dock blivit bortskämda med uppmärksamhet. Så många människor som har lekt och härjat med dem. Det älskar de. Jag inser vilken fördel det är med att ha två barn hyfsat nära i ålder. De leker med varandra hela tiden. De ritar på gatan, gungar, springer och jagar varandra, sparkar boll, kör trampebil, blåser såpbubblor, tittar på film osv. De gör verkligen allt tillsammans när de bara har varandra och än så länge så klarar de av det hyfsat bra utan att ryka ihop. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0