Trött familj

 
Idag är det en trött familj. Magnus och barnen har varit i simhallen i Tingsryd och jag har jobbat alldeles för mycket den här veckan. När jag inte har någon tid att passa (som nu när jag vet att barnen är hemma med Magnus) då fastnar jag lätt....ja, ja...flexkontot är fulladdat igen och jag måste sluta tidigare någon dag nästa vecka. Bra! Då kan jag kanske hämta barnen riktigt tidigt en dag.
 
När jag är trött så orkar jag inte tjafsa och helt plötsligt har vi en Agnes i våra sängar hela natten. För tillfället funkar det för alla och då har vi det så ett tag. 
 
Emil är jättetvär och vill mest bestämma hela tiden. Positivt är att han tar för sig mer nu och kräver vår uppmärksamhet när han ska prata. 
 
Helgen....jag vet inte...så svårt att bestämma liksom...ska jag rensa barnens garderober (vuxit massor senaste tiden), städa ur skafferiet innan saker kryper ut därifrån av sig själv, frosta av frysen, torka rent i kylen (kan finnas ohälsosamma saker där inne), köpa vårkläder till barnen, ta tag i tvättberget, torka golven, lägga ut alla gamla möbler på Blocket, dyka ner i de intressanta lådorna i hallen som svämmar över av saker, städa och rensa i garaget, göra snyggt i groventrén, städa i min egen garderob där allt för tillfället ligger ihopknycklat i högar, köpa säng till Emil (dags för stor säng), måla taken på ovanvåning, fixa fönsterna på nedanvåningen, tapetsera i TV-rummet, måla om i sovrummet, försöka få servicetid på bilen, tvätta lego (ligger en jättehög i garaget som barnen nog börjar bli redo för), leta externa hårddiskar och fixa back-up på våra foton, ladda upp foton till bloggen, städa ugnen, köpa 35-årspresent till min lillebror, maila vår bankkvinna och fixa med våra lån, köpa medel och behandla våra skinnsoffor, åka och storhandla (behövs påfyllning av det mesta), sortera Agnes cd-skivor (visar sig att inga av hennes cd-skivor funkar längre eftersom alla har blivit repade), rensa bland alla handdukar/lakan och påslakan (har visst blivit kaos i den garderoben också), putsa fönster, torka köksluckorna som snart inte är vita, framkalla foton på barnen, köpa ramar till fotona, sätta upp fotona på väggen, leta nytt soffbord och lampor till vardagsrummet, köpa väggfäste till TV:n, bära in ved (ekar ständigt tomt), köra till återvinningen med all plast/metall/papper, spola av Emils köksstol i badkaret och skrubba den ordentligt (den kan vara en hälsofara...), klippa barnens naglar, städa bilen invänding, spola av bilen utvändigt och försöka minnas vilken färg den har, maila och försöka få tid för cellprovstagning (fick lapp i december), planera sommarsemestern....det är så mycket roliga saker jag har framför mig liksom...kanske skulle klippa mig. Det är minst ett halvår sedan. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0