Helgens schema....VILA

 
Två helger i rad nu som varit helt blanka i schemat. Den här helgen ska det bli mycket återhämtning. Jag ska bli frisk och Magnus ska sova ut efter två nätters arbete. Agnes och Emil är nog snart förkylda igen. Det går bara runt, runt, runt.
 
För att få ihop dagens schema så fick barnen lämnas på dagis redan kl 07. Magnus kom från nattjobbet kl 06.50. Vi kastade in barnen i bilen (stod och väntade i hallen påklädda med väskorna i handen), sedan körde Magnus och lämnade dem och sedan till bilfixaren och lämnade bilen (en ruta är halvt nerhissad och går inte att hissa upp) och sedan rusandes till bussen som han förhoppningsvis hann med. Snälla Natta tar hem barnen när hon går hem från skolan idag. Barnen älskar att hämtas av storasyster. Det blir däremot ingen Zacke i helgen eftersom han ska till sin tjej i Skåne men han kommer hem på söndag!
 
 
Barnen är så duktiga på morgonen när man är själv med dem. Idag fick jag väcka dem eftersom de skulle till dagis så tidigt. Det känns inte rätt att behöva dra upp de små liven och jag tänker på alla som tvingas göra det varje morgon. Fast om några år så kommer antagligen vi också dra upp dem eftersom då vill de säkerligen sova längre än till halv sju :)
 
Jag kom på en sak som är en nackdel med bäbisar häromdagen....äntligen....jag har ju en förmåga att bara se fördelar med bäbisar :) Ekonomin. Äntligen jobbar vi båda två och behöver inte vända på varje krona. Går bilen sönder så innebär det inte ångest utan vi fixar det. Mormor bjuder med oss (sex personer) och min bror och hans fru till Polen fyra dagar i sommar för att fira hennes 60-års dag. Det ska bli sååå kul och vi är så tacksamma men för något år sedan hade det även inneburit ångest att spara ihop fickpengar och matpengar. Det är det inte nu och det är riktigt skönt. Föräldraledighet är mysigt och helt underbart men det är ingen höjdare för ekonomin.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0