Väntan på faster och Tya

 
De väntade och väntade men till slut kom Moppan och "Tya". Det var två små prinsessor som välkomnade dem.
 
Klart att även killar kan ha klänning och tofsar. Han hade lite bekymmer med alla klänningarna som bara kliade och kliade men till slut så hittade Natta en som var mjuk. 
 
 
Järngänget. 
 
Nu är klockan över åtta och Agnes sover sedan en timme tillbaka. Emil sitter i sin säng och sjunger och leker. Märkliga unge som inte lämnar sängen :) Ja, ja, så länge han sitter i sängen så kan han få ligga där och hålla på. Nu sjunger han Sankta Lucia och har sina Teletubbiesfigurer...hjälp, jag trodde att den tiden var förbi (både Teletubbies och julen). Agnes har antagligen tjatat i sönder sin kompis Lova för i morgon ska hon med henne hem efter dagis. Vi försökte få hit Lova men Agnes vill hem till henne och titta på hennes djur :)
 
Igår frågade Agnes mig vilken som var mitt favoritpålägg. Jag funderade lite och svarade macka med ägg, majonnäs och gurka. Då såg hon sådär jättebesviken ut och fick fram ett "men något annat kanske..." och då förstod jag att hon ville fixa frukost till mig. Jag sa att jag gillade ost jättemycket och då sken hon upp. I morse var hon så trött, så trött så hon hade glömt frukosten. Jag längtar efter att min lilla gumma ska fixa en ostmacka till mig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0