Humör och vårväder

 
Den här gossen blir en utmaning....
Igår när jag hämtade barnen på dagis så hämtade jag Emil först. När vi skulle gå till Agnes avdelning så skrek han:
-Napp och nuse.
-Sedan när vi kommer till bilen. Först ska vi hämta Agnes.
-Jag vill ha napp och nuse NU!!!!
-Nej.
-NUUUU!!!!
-Nej, sa jag.
Gallskrik samtidigt som jag börjar bli irriterad och traskar på mot Agnes dags.
-Stanna mamma!
-Kom nu. Sluta skrik. Du får napp och snuse när vi kommer till bilen.
-STAAAAAAANNA mamma!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Varför det?
-Så jag kan spotta på dig.
-Eh?
Sedan kämpade han för att få iväg en spottloska på mig men eftersom jag befann mig en meter fram och han endast kan spotta en dm så gick det inte så bra för honom. Jag skakade bara på huvudet och gick.....
Agnes har cyklat idag. Både på sin rosa cykel och den nya stora svarta cykeln. Hon känner sig tryggare med den lilla rosa och jag har låtit henne trampa runt på den. Agnes har inga stödhjul. Stora tjejen. Även Agnes hade ett bryt igår på dagis men det var vid lämningen. Jag var lite sen och stressad och Natta skulle åka med till skolan så när vi stannade vid dagis fick Natta hjälpa mig att lämna Agnes medan jag tog Emil. Inget konstigt förutom att Agnes bröt ihop och skrek "jag vill att mamma ska lämna mig". Sedan stod hon stilla ut på gården. Jag blev tokig och drog in henne på dagis (i jackan) och slängde in henne. Sedan gick jag. Natta tog sedan och lämnade över Agnes till fröknarna och jag lämnade Emil. Efter Emil var lämnad fick jag dåligt samvete och gick in på Agnes dagis och sa något i stil med att det var ju ingen bra start vi fick på dagen, lite kram och en önskan om att ha en trevlig dag. Nästan glömt drygt sex timmar senare när jag hämtade men när vi gick mot bilen så tittade hon på mig med sina stora fina ögon och sa "mamma, förlåt för i morse". Det värmde i mammahjärtat.
 
 
 
Idag monterade jag ihop studsmattan till barnens stora glädje. Först fick jag rensa gräsmattan från kattbajs. Sjukt äckligt. Magnus hade en dag i stan. Jag och barnen njöt av våren (jag i en solstol och barnen på studsmattan (bråkandes). Ber jag Emil plocka upp något så gör han ALDRIG det. Om jag hotar/mutar/lirkar så gör han det och skriker:
-Då gör jag det VÄL....
Hepp....
 
Nattagumman som har tagit fotona på barnen med sin kamera. Hon är duktig på att ta foton!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0