Vi är lite efter...

 
Spik i foten? Näää...sand under foten...
 
Fotografering hinns inte med men som tur är så har vi några hundra foton från i somras som jag kan använda :) Idag blev det VAB med febrig Emil. Jag frågade Agnes i morse om hon ville stanna hemma med mig idag men hon vill absolut till dagis och träffa kompisarna...ja, ja...nu fick jag lite ensamtid med Emil. 
 
 
 
 
 
Idag hämtade Natta sin lillasyster på dagis och det hade gått jättebra. Agnes var överlycklig när hon kom hem och sedan pratade hon på om dagis. Idag var hon kär i Edvin. Hon och Alma är kära i Edvin. De ska kanske gifta sig men nu är hon för liten men när de blir stora så ska de kanske gifta sig....jag tror inte att Edvin är med på hennes planer. Det är för roligt att lyssna på henne. Lilla hjärtat. Så mycket funderingar.
 
Igår kunde inte Agnes somna eftersom hon sov i bilen när vi körde hem från Skåne. Hon låg först i sin säng och sedan vandrade hon in i våra sängar. När hon inte somnade där så blev Magnus arg på henne till slut och hon fick gå in i sin säng igen. När Magnus inte såg så smög hon tillbaka och till slut så somnade hon. Sedan gick jag och la mig i min säng (och trängdes med henne). Efter någon timme gick jag in och la mig i hennes säng. I morse kom hon in och la sig hos mig i hennes säng. När jag hörde att Emil var vaken så gick jag mot hans rum men då låg han och Magnus i våra sängar så då kröp jag ner och gosade med Emil. Då vaknade Agnes och kom efter mig. Jag gick upp och satte mig på toa. Efter kom Agnes och tårarna rann. Jag frågade varför hon var ledsen och hon svarade:
-Jag är trött, mamma. Jag har bara gått fram och tillbaka hela natten. Jag ville inte sova med pappa utan med dig och jag har gått fram och tillbaka....
Jodå...jag vet hur det känns. Fast jag flyr inte Magnus :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0