Tjejkalas......och Emil

 
I söndags hade Agnes tjejkalas. Den sista timmen innan kompisarna kom var nog den längsta timmen i hennes liv. Hon väntade och väntade och väntade.....men till slut trillade de in en efter en!
 
 
Alma kom hit.
 
Först fick alla tjejerna vars ett armband som var självlysande. De rusade in på Agnes rum och Agnes släckte ner, drog ner rullgardinen och startade discolampan! Tjejerna tyckte nog det var lite häftigt med armbanden....tills de kom på att det var olika färg på armbanden och alla ville ha rosa...,.suck...hur tänkte jag?!? Det vara bara att styra in dem att göra cupcakes!
 
 
Att få dekorera sina egna cupcakes gillade tjejerna. Vi hade prinsesströssel överallt. Det räknade vi med så vi städade inte innan kalaset :)
 
 
De som ville fick äta dem och de som inte ville slapp. Det var mer en pysselgrej och de är faktiskt inte så goda men de är ROSA!
 
 
Presentöppning. Så många fina paket! Agnes var helnöjd. Det busades, åt glass med strössel och chokladsås, dansades disco och slutligen så fick de leta upp sina godispåsar. Vi hade tagit foton på olika ställen på nedanvåningen (TV-bänken, Agnes bokhylla, stereobänken osv) och barnen fick vars ett foto där de skulle försöka se vad det föreställde och sedan gå dit och leta efter sin godispåse. De var lite för små men nästa år kommer de nog tycka det är lite lättare...
 
 
 
Efter halva kalaset vaknade Emil och fick busa med tjejerna. Han gillar inte glass. Hur kan barn inte gilla glass?!? Jag trodde inte att det fanns sådana men vi har en här hemma :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0