Valborg

Valborg firades traditionsenligt, d v s vi gick och kollade på brasan som anordnades vid Allhallen. Det är kul för barnen eftersom de flesta från Hovmantorp är där men för övrigt så finns det väl en del att önska. Helt ärligt...discomusik? Lite vårsånger hade varit trevligt och sedan blir det väldigt jobbigt när det står på lappar överallt att det ska börja kl 18 (eftersom jag jobbade vanligt tid så blev det stress med mat och allt för att hinna dit) och sedan tände de inte på elden förrän kl 19. Nu skriver jag det här så vi kan försöka komma ihåg det till nästa år. Farmor och farfar var här och sov över. Vi satt i uterummet till över elva på kvällen och det var jättetrevligt. Emil var vaken länge och ville absolut inte gå och lägga sig när han upptäckte godisskålen!
Sötaste Agnes trillade och fick detta gigantiska märke i handen :) Hon är för rolig. Agnes älskar allt som händer där hon får en möjlighet att träffa folk. Hon blev överlycklig för att farmor och farfar skulle komma, sedan blev hon överlycklig när hon såg alla barnen (en hel del som hon kände) vid majbrasan och for runt och klättrade på stenar och busade. Helt orädd!
Farfar hittade en skalbagge. Emil tyckte nog att skalbaggen och BRANDBILEN var det bästa med valborg. Han är inte intresserad av att springa runt och leka. Han sitter hellre med oss... Idag trillade han ner från studsmattan! Vi har skyddsnät men han lyckades krångla sig ut vid öppningen. Usch! Agnes ville leka med en kompis så vi provade ringa Alma men där var ingen som svarade (blev hon besviken, eller :) ) och sedan cyklade hon bort till Elis som bor på vår gata och ringde på men där var ingen hemma. Hon fick nöja sig med vårat sällskap idag. I morse cyklade jag, Agnes och Emil ner till skolan och var på lekplatsen där en bra stund. Sedan cyklade vi till Göka och härjade lite. Emil ville mest titta på traktorn som stod där... Vi har varit ute precis hela dagen. Underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0