Nöjda barn

Vilken härlig helg vi har haft. I lördags kom morfar och Sara. För första gången åkte vi till Ingelstad och tittade på kosläppet. Jättekul. Fullt med aktiviteter runt om som barnen gillade och Emil provsatt ALLA traktorer... Väl hemma blev det presenter som om det vore julafton. Massa kläder, väskor, klämmor och tofsar från Thailand. Överlycklig Agnes! De hade med sig cykeln som mormor och morfar köpt så det blev även provcykling. Envisa Agnes. Hon skulle inte cykla. Hon var helt övertygad om att den skulle ramla. Frustrerad och envis tjej. Hon slog till mig och välte cykeln! När hon väl lät sig övertygas så for hon iväg. Idag cyklade hon som om hon cyklat hela livet! Fullt ös!
Ännu en dag utomhus. Det har varit studsmatta, cykling, rita på gatan, skrubba trädäck (som ska oljas), promenad och joggingrunda, cykling till Alma och lek på lekplatsen. Vi cyklade ner till Alma och ringde på och Agnes hade plockat blommor till henne. Alma hade gjort en present till Agnes. En hello Kitty ask med godis. De är ju för söta! Sedan lekte de på lekplatsen i några timmar och jag och Hanna hann prata lite. Efter ett tag kom Magnus med en låda glass. Agnes åt TRE glassar! Hem och rita lite på gatan, hoppa studsmatta och till slut hopp i badkaret. Herregud vad smutsiga de var. Rakt in i säng och nu försöker jag andas några sekunder innan det blir sängen för mig. Ny vecka. Nya utmaningar.
Agnes är hes men får gå till dagis ändå. Ingen feber och pigg som vanligt. Nu orkar vi inte med fler VAB-dagar. Det blir tillräckligt tufft ändå i sommar. Vi ska vara hemma med barnen hela sommaren. Magnus tar en del av sina pappadagar och jag tar lägsta nivå dagarna några veckor (får nog ut ca 2 000 kr på en månad) så det blir till att snåla. Vårt mål är att ta oss till Astrid Lindgrens värld. 40 och 45 års kalas får det bli i höst eller nästa år typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0