Traditionsenlig nationaldag

I år firade vi som vi alltid gör på nationaldagen...vi gjorde...ingenting :) Skönt med en ledig dag mitt i veckan när det inte finns en massa måsten.
Tänk, av alla leksaker som Emil (och Agnes) fick på födelsedagen så har de nog lekt mest med den stora tomma lådan!
Idag startade dagen med besök från Alma, Astrid och Hanna. Agnes var helt uppspelt hela morgonen och när det väl började närma sig så sprang hon från fönster till dörr. Kompisarna! Lilla söta Astrid har blivit "stor" och promenerar runt nu. Alltid lika lugnt, skönt och kravlöst när vi träffas. De stora tjejerna leker för sig själva så numera hinner vi till och med prata när vi träffas! Magnus har klippt gräs och städat garage, jag har tvättat och plockat och vi har hunnit med promenader/joggingturer båda två. Skönt!
Emil har sådana bryt nu och vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Han blir så arg och förtvivlad och tål absolut inte motgångar. Närmsta sak åker i golvet och tårarna sprutar. Jättejobbigt!
Här är hon ju, vår Agnes! Vi har precis lekt gömma-oss-i-sängen-leken. Båda barnen älskar när vi leker alla tillsammans. Fast de blir lite rädda när pappa blir monster!
Vi kör nattningen med Agnes och Emil varannan kväll och det går jättebra. Agnes har varit väldigt mammig en längre tid men nu börjar pappa också accepteras. Skönt. Emil har varit pappig och börjar nu bli lite mammig också. Det tackar jag för :)
Idag fällde grannarna några skyhöga granar. Det var motorsåg, traktor, container och släp. Gissa om här var en överlycklig Emil?!? Det slutade med att jag drog fram en stol till fönstret och sedan satt han där ett bra tag och tittade på allt! Pågar....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0