Sista semesterdagen för den här gången...

 
Igår var ännu en härlig dag. Vi skulle till Göka och bada och packade väskorna fulla med fika och badsaker, vi smorde in oss, letade fram solhattarna och kom ner till ett iskallt Göka. Det blåste jättemycket så det blev "bara" lek på lekplatsen och fika på gräsmattan. Där var en massa andra barn. Härligt. Vi fick en liten försmak av sommaren. Natta var också med och busade med barnen. Hon borde bli förskollärare eller något för hon är helt underbar med barn.
 
 
När vi kom hem så grävde jag upp en gigantisk rot och sedan startade jag bläckfisken. Natta och Agnes hade jätteroligt och flyttade den mot studsmattan så de kunde hoppa sig varma. Emil? Han fick ett bryt och ville absolut inte att det skulle regna något vatten på honom :) Efter vattenlekarna så blev det sen lunch, korv Stroganof (barnen älskar ris) och en snabb cykeltur ner till dagis för att få VAB-papper ifyllda. På eftermiddagen bakade vi hittepåpaj (smulpaj med lite allt möjligt i) och Emil fick ett bryt igen för han ville äta upp all frukt i stället för att den skulle läggas i formen.
 
 
Finaste tjejerna!
 
 
Den här veckan har Magnus jobbat ganska mycket men nu är vi båda lediga i helgen. Skönt! Nu ska fönsterna bli klara och sedan funderar vi på projekt takmålning på ovanvåningen. Vi får se. Nu jobbar jag tre veckor sedan väntar den långa semesterperioden. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0