Lilla kalaset

Vi hade litet kalas i söndags med mormor och morfar. Barnen älskar jordgubbar! Igår fick Emil roligt paket av Sussie. Han är på ett hiskeligt humör sedan han kom hem från Skåne. Där nere var han så lugn och snäll men här hemma får han värsta "bryten" hela tiden. Det är mycket skrik och kasta sig på golvet....dramaten nästa... Emil vill absolut inte få någon uppmärksamhet. När mormor, morfar och Agnes sjöng för honom på morgonen när han fyllde år så bröt han ihop totalt. Han blir blyg bland en massa människor och är det då någon som tilltalar honom så vill han bara gömma sig. Stackars lille gossen! Sen har vi då Agnes som är mer här är jag...SE mig. Agnes har så roliga uttryck. En kväll när jag nattade henne så höll hon om mig och sa "mamma, du är så söt som en liten blomma.." :)
Förresten, barnen sover på nätterna. Agnes kommer in i våra sängar någon gång under natten men det gör inget för vi somnar om allihop på två sekunder. Emil sover i ett sträck för tillfället och det är såååå skönt.
Mormors goda tårta!
För tillfället pumpar vi Agnes med att hon är söt och fin. Jag hörde en dag hur Agnes sa till Emil:
-Ååh, vad du är söt lille gubben. Emil du är sååå söt. Emil du är mycket sötare än vad jag är.
Det lät så hemskt!
Det är så mysigt att hämta barnen på dagis. Emil blir helt överlycklig och rusar mot mig med uppsträckta armar. Sedan ska vi kramas....länge! Igår hade hans underbara avdelning varit på brandstationen! Det är på andra sidan byn. En småbarnsavdelning. De är helt underbara hans fröknar. Vilket projekt att få dit alla barnen med vagnar och turas om att gå och vilken upplevelse de ger barnen. Jag hoppas att Emil får vara länge på avdelningen och att personalen orkar behålla sitt engagemang. Vi är så tacksamma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0