Tittar tomten på bloggen?

Det är nästan barnplågeri att inte skaffa hund eftersom Emil är vansinnigt förtjust i hundar. Han ÄLSKADE Ebba och kunde leka med henne i flera timmar. Ibland hördes en massa glädjetjut från Emil. Vi har varken tid eller ork med en hund så det blir ingen. Vilken djurvän Emil är!
Envisa Agnes skulle absolut inte smaka laxen på nyårsafton. Idag smakade hon och ropade genast "MERA". JävlaJenny hade med sig en massa roligt pynt till bordet som Agnes hjälpte henne med. Det slutade med att vi hade piffiga sugrör i ölglasen :)
Agnes blev hela tiden avundsjuk när Ola busade med Emil. All uppmärksamhet ska riktas mot henne... Just nu ligger hon nerbäddad i soffan där uppe och tittar på Pippi på rymmen. Vilket geni Astrid Lindgren var. Underbara filmer. 
JävlaJenny hade ju med sig en papperslykta som vi tände till Agnes stora glädje. Det var väldigt spännande att gå ut när det var mörkt. Emil tyckte också det var kul men hade mest bry med Ebba. När han väl såg att hon också hängde med ut så kunde han slappna av lite....
Idag fick Agnes brev från tomten igen. Tomten skrev att hon var jätteduktig som slutat med napp och att han höll på att förbereda alla julklappar inför nästa jul. Han hade lämnat napparna till nissarna. Tomten hade träffat mormor så i brevet låg även en lapp från mormor och varsin peng till Agnes och Emil. När jag läst upp breven så sa jag "Tänk Agnes. Tomten visste att du var duktig som slutat med napp. Han ser fortfarande allt du gör!" Agnes tittade på mig snusförnuftigt och svarade "Mamma, det gör han inte. Han har läst min blogg....". Haahaahaaa....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0