2012!

Jag minns inte ens vad jag gjorde det stora nyåret 1999/2000! Sitter här och funderar och minns inte alls vad jag gjorde. Märkligt. Däremot minns jag hysterin över att allt elektroniskt skulle sluta fungera :) Vad länge sedan det är! Nu är livet annorlunda och bättre. Jag har två små huliganer att ta hand om. 
Nyår blev lugnt och trevligt med JävlaJenny, Ola och Ebba. Emil blev överlycklig över att få ha en hund här i 24 h och lekte med Ebba nästan hela tiden. Agnes var lite rädd. Ola eldade i kakelugnen så det var 27 eller 29 grader varmt här. Jag mådde illa! Vi åt väldigt mycket mat, pratade, spelade spel och tittade på alla raketerna. Alltid lika trevligt och avslappnat att ha dem här.
Precis innan barnen skulle sova så bad jag Agnes göra sig färdig för natten med pyjamas och tandborstning för sedan skulle hon få en överraskning. Agnes blev överlycklig. Vi klädde på barnen overallerna och gick ut i mörket. JävlaJenny hade köpt papperslyktor som vi skickade upp i himlen. Agnes älskade det (jag med!). Sedan somnade barnen. För Agnes tog det lite tid för hon har fått hosta. Jobbigt. Emil vaknade strax efter tolvslaget och fick kolla på raketerna från sovrummet innan det blev välling och sängen igen.

Idag blir en återhämtningsdag. Jag fick sovmorgon så nu sover Magnus en stund. Jag har varit ute en sväng med Agnes men det är ganska tråkigt väder. Snart blir det restätning.
JävlaJenny har fått vara lektant åt Agnes och Ola har busat mycket med Emil. Skönt att Emil inte är rädd längre. Jag tror att glädjen över att de hade en liten hund med sig gjorde att han helt kom av sig. Dags att ta hand om mina små pysslingar, Emil i sin lilla tomtedräkt och hostiga Agnes i strumpbyxor vilket är favoritplagget för tillfället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0