Vad hände kl 23 igår?

Jooo...då hade jag och Magnus nästan precis lagt oss och hörde Agnes ropa "mamma, pappa...hjälp mig!!!". Så brukar det inte låta så jag traskade till hennes rum och såg att hon satt i sin säng och grät så jag trodde hon hade drömt något. INTE!!! När jag tände lampan så såg jag förödelsen...hon hade kräkts ner hela sängen och sig själv. Där var makaroner och clementinbitar överallt. Det var bara att ropa på Magnus och sedan började projekt tvättmaskin och duschning. Som hon frös den lilla gumman och jag tyckte så synd om henne. Fast sedan fick hon sova i våra sängar och jag såg framför mig en kaskadkräkning över mig och Magnus men det kom inte mer och hon var illpigg på morgonen!
I morse hade jag fått mail från Almas mamma om Agnes kunde få följa med dem hem någon dag när hon hämtar Alma vid två-tiden. Jag frågade Agnes och hon sken upp som en sol. Sedan frågade hon om inte jag skulle med och jag förklarade att jag skulle jobba och förväntade mig liiiiite tveksamhet över att gå hem där utan mamma men...istället kom "åååh, mamma...du kan jobba JÄÄÄÄTTELÄNGE när jag är hos Alma!".
Envise söte göte. I morse fick jag inte lyfta upp honom ur sängen, sedan fick jag inte ta av honom bajsblöjan (oj, vilken sorg i mitt hjärta) och för en stund sedan fick jag inte ta upp honom ur badet. Magnus är stolt som en tupp och gör så gärna allt som lille Emil vill. Pappas gosse. Idag gick det riktigt bra på dagis och jag tror att till och med fröknarna är förvånade! Magnus berättade i morse att de ska prova dra fram stumpan lite innan Emil får sina stövlar på sig för han brukar alltid skrika när de ska ta på honom stövlarna. Av någon anledning så har Magnus kommit på att Emil vill att strumporna ska "korva" sig framme vid tårna (hur skönt är det liksom?!?) när han ska stövlar på. Personalen testade detta idag och han var tyst. Märkliga unge! Och nej, stövlarna är varken för stora eller för små. Däremot så har han vissa konstiga tånagler som växer uppåt.
Jag glömde en sak på listan över saker som Emil kan banka på....dvd-spelaren. Den är trasig nu. Ingen Teletubbies på ett tag. Det finns kanske en Gud trots allt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0