Ägget kläcktes vid kvällsmaten!



Igår åt vi macka, kräm och ägg till kvällsmat. Agnes hade lite bry med sitt ägg i äggkoppen och grävde med den lilla skeden för att få i sig ägget. Efter ett tag utbrast hon "neeej, ägget kläcktes!!". Jag och Magnus skrattade åt hennes härliga uttryck….hon visade vad hon menade. Äggskalet sprack lite när hon grävde med skeden J

Agnes berättade igår att hon lekte med Alvin, Majken och sig själv på dagis. Vilket underbart uttryck att leka med sig själv. Det låter ju mycket bättre än att leka ensam. För hennes del så lät det som en helt ok sak och när jag hämtade henne så satt hon och bläddrade i Agnespärmen…helt själv.

Det var en kamp igår. Jag hade tagit fram ett par jeans till henne och de var "fula", "för långa" och "hårda"….suck… Idag var det en nöjd tjej med klänning och strumpbyxor.





Fortfarande inga prickar på Emil. Vilket humör han har! Igår morse fick han ett riktigt bryt för att han inte fick mer sylt på gröten. Han blir så arg och knuffar iväg tallriken, skiker "TILL!!!" (lite till), gråter och kör hela dramaregistret. Lille gossen försöker härma ord nu hela tiden. Nu börjar han även förstå att han ska gå och krama Agnes när han varit dum och vi får väl se när ordet förlåt kommer. Han är så go’ den lille lurven och han behöver mycket närhet till vår stora glädje. Agnes berättar att hon och Emil leker tillsammans när de är ute på dagisgården. Vad söta de är.

Bilderna är förresten från i måndags när vi var och fikade på lokala fiket. Barnen älskar det. Tänk så lite som behövs för att göra dagen lite speciell.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0