Rita på mormor och morfars golv

 
I Skåne lärde Danne Agnes att hon fick rita på golvet. Hur coolt var inte det? De renoverar så innan Danne skulle lägga golvet så kunde Agnes få skriva och rita hur mycket som helst! 
 
Ikväll när jag nattade barnen så berättade Agnes att hon hade drömt förra natten. Konstig dröm. Pomperipossa hade tagit alla våra julsaker... Vilka olika världar vi lever i, barn och vuxna. Häftigt.
 
 
Emil hade bråkat lite på dagis idag. Först vägrade han vantar och bråkade om det med fröken Mia och sedan hade han knuffat Astrid (bråk om en docka eller något). Kanske han börjar testa gränser där också? 
 
När vi var i Skåne så höll mamma och Anders på att bygga ut. En kväll skulle en man fylla ut tomten med grus och jag klädde på barnen så vi kunde gå ut och titta. Det var mörkt och vi såg inte så mycket men Emil tyckte att det var sjukt spännande. Helt plötsligt så stannade han maskinen och kom emot oss. Han pratade lite och frågade vad barnen hette. Agnes pratade på och Emil var lite blyg. Efter någon minut frågade han Emil om han ville åka med i hans lastare. Emil tittade med stora ögon och sa "jaaa". Jonas, som han hette, lyfte upp Emil och bar iväg med honom till lastaren. Blyga, rädda Emil sa inte ett ljud!!! Sedan åkte de några rundor och lyfte grus och fyllde ut tomten. Emil vinkade och ropade "hej, hej mamma" och vi vinkade och jag var så glad för hans skull! Sedan fick Agnes också åka. Emil fick ringa hem till pappa och berätta. Lillkillen var helt uppspelt!!! Vi pratar fortfarande om det och när jag säger "var det kul att köra grävmaskin, Emil?" så svarar han "inte grävmaskin, mamma. LAAASTARE!!!!". Som om det skulle vara så viktigt... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0