Julaftonsbilder

 
Det var mycket mat, många julklappar och förväntansfulla barn. Julafton började egentligen redan dagen innan när moster Bibbi, Kent och Nicke kom. De hade med sig julklappar till barnen som de fick öppna! 
 
 
 
Det var mormor, morfar, Danne, Maria och vi och 3000 julklappar. Emil sprang runt i sin brandmansdräkt HELA kvällen. Om han hade fått bestämma så hade han nog sovit i den också.
 
Till slut kom han. Barnen sprang runt från fönster till fönster och tittade och blev helt uppspelta när de såg honom gå där ute i snön! Helt underbart att se barnen. Man minns känslan av hur det var när man själv var liten...
 
Tomten hade med sig surfplatta, hörlurar, pengar, kläder, brandbilar, motorcykel, pennor, block, pussel, böcker, spel, tofsar, barbiedockor, sminkbord till barbiedockorna, grävskopa, traktor, buss, småbilar, skor, handduk, filmer, svärd, mikrofoner, brandmanskläder och grejer till, matlagningssaker, mössor, vantar och en massa massa annat! Tack alla som gav våra barn så fina julklappar och tack mamma och Anders för en härlig jul!
 
 
Barnen var helt orädda! Agnes frågade tomten när han skulle gå:
-Tomten, fåj jag fjåga en sak? Huj fåj du dina jenar att flyga egentligen, tomten? (hon kan fortfarande inte säga R). 
Tomten svarade inte...
 
Emil var uppspelt över alla paketen och sa:
-Förgrömmade unge till tomten för varje paket.
 
Vad fina de är våra skrutteluttar.
 
 
Den här lille prinsen är trotsig och otroligt charmig. I morse fick de se på svtplay på vår nya TV. De älskar julkalendern. Eftersom de alltid fått se på svtplay på datorn tidigare så blev de jätteglada. Dessutom överraskade jag dem med mackor framför TV:n. Emil tittade på mig och sa:
-Tack. Vad snäll du är mamma!
Det värmde....
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0