Trevliga eftermiddagar!

Den här veckan har varit mysig med två eftermiddagar hos Agnes kompisar. Först en lekstund hos Viktor i onsdags och igår var det lekdags hos Alma. Agnes sov inte middag här hemma för hon var alltför uppspelt! Hon skulle ha både tofsar, halsband och kjol när vi skulle dit och för en gångs skull så fick hon bestämma :)
Jag är så imponerad över alla våra treåringar. De leker jättefint tillsammans och är så nöjda. Underbart att se. Hos Alma skulle de göra ALLT. Det började med lite lek på rummet, sedan var de ute och hoppade studsmatta (Agnes hoppade ett tag i Almas högklackade prinsesskor), sedan gick de och satte sig i sandlådan (dyngsura). De avslutade med att sitta i Almas säng och göra halsband....av alla ställen så var tydligen sängen det bästa stället att ha alla pärlorna i. Emil fick inte vara med så han satt med oss och Astrid och kollade på Teletubbies.
Det är väldigt trevligt att träffas och låta barnen leka av sig någon timme. Vi borde göra detta oftare. Inser att Agnes behöver träffa leka av sig och att jag får allt svårare att sysselsätta henne här hemma. Fast nu har hon och Emil riktigt kul tillsammans ibland. Underbart! Äntligen fredag. Fast idag är det snorig familj här hemma så det får bli en lugn helg...om vi inte drar igång något renoveringsprojekt :)
Just det, lilla Agnes har ju pratat länge om ett trollspö. Alma hade ett som blinkade och lät. Agnes var helt fascinerad och gick runt med det. Efter en stund gick hon till Almas mamma och frågade om hon kunde visa hur det funkade. Agnes trodde ju att man kunde trolla på riktigt med trollspö. Lilla gumman. Pappa pratade med henne i morse och förklarade. Sedan låtsastrollade hon fram studsmattor och sparkcyklar hela morgonen. Till slut fick vi be henne trolla tillbaka alla sparkcyklarna för hela köket var ju fullt med dem ;)

Kommentarer
Postat av: Lilla H

Så fin hon är tjejen! Så kul när de kan leka och verkligen ha kul med sina kompisar! Går hon på samma avdelning på dagis som Elis och Alice?

2011-09-25 @ 23:58:30
URL: http://haleyborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0