Tjejsnack och vin

Jag vet! Den här bloggen handlar om Agnes och Emil men jag är helt överlycklig eftersom jag ska till Skåne och träffa vänner dricka vin och snacka skit. Det händer inte för ofta! Barnen ska sova hos mormor och morfar och jag ska sova hos min kusin. Det ska bli sååå kul!
Agnes badade igår och Emil var med pappa uppe och skulle dansa. Helt plötsligt började de spela Zackes bands låtar. Det går inte att beskriva men det låter....tja...som om några tyskar står och skriker och det trummas och bankas. Ingen "sång" mest skrik och vrål. Agnes lyssnade och konstaterade "det är Zackes musik....den låter...den låter.....ELAK.." Hon är så smart vår tjej. Helt perfekt beskrivning av musiken :)

Välling. Emil har kommit in i en period där han vill ha välling på morgontimmarna och han är envis. Just nu orkar jag inte ta striden för det slutar med att jag sover minst av alla i familjen. I morse försökte jag och gav honom nappen ett antal gånger i stället men det resulterade bara i en massa förtvivlat skrik. Kl 5 fick han välling och sedan somnade han om. Emil försöker forma ord nu. Det är så gulligt. Oftast så svarar han bara "hrm" och skakar på huvudet till det mesta men han är ändå charmigast i hela världen. Vår lille prins.

Kommentarer
Postat av: Sara

Ha det så jätteroligt och njut varje sekund. Kram

2011-11-17 @ 11:31:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0