Roligt besök.

Idag kommer min mamma och moster Bibbi hit och de ska förhoppningsvis sova över två nätter. Yiippeee! Även Agnes är överlycklig. Jag var precis och lämnade henne på dagis. Hon är så fin så det gör nästan ont att titta på henne. Det blev ingen blöja idag. Hela helgen gick ju bra utan och fastän det hände två olyckor igår så gör vi ett försök. Det hade varit lite märkligt att sätta på henne en blöja igen. Hon var sååå stolt när jag berättade för fröken Lea :)
Vad rolig hon är. Igår när hon pratade med pappa i telefon och berättade att hon bajsat på toan så sa pappa "åh, vad duktig du är. Nu får jag köpa en present till dig." Agnes svarade då "pappa, du behöver inte det. Mormor och Bibbi har köpt paket till mig....". Älskade unge!

Emil är fortfarande sååå förkyld och sover oroligt. Jag somnar inte på kvällen utan ligger och vrider mig och funderar i två timmar! Magnus tog Emil i morse. Himla tur. Han vaknade halv fem!!! Okristligt...men han ääälskar att kramas. Särskilt sin pappa.
Storasyster var i tidningen idag! Hon ska sjunga i en talangtävling i Kosta på lördag. Fast nu är hon också förkyld, stackaren. Natta är sååå modig....och söt....och snäll...och världens finaste Natta!
Igår var det mammamiddag med Agnes grupp. Alltid lika trevligt. Vi satt ute men strax innan tio så kom en mygginvasion! Helt sjukt. Vad man förändras när man får barn.... Innan kunde jag tycka barnskrik/lek/skratt var ljud som irriterade när vi vuxna satt och pratade och nu är det bara mysigt. Det är mysigt att sitta hemma hos någon som har barn och höra dem fnittra och busa. När det inte är mina barn så är jag ändå totalt avslappnad och bara njuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0