Fler midsommarbilder

I natt sov Emil. Han vaknade en gång men somnade om när han fick nappen. Ljuvligt. Det pågår packning här hemma, till barnens stora glädje. De hjälper till och packar ner saker i alla lådor så det blir en överraskning när vi väl ska packa upp... Emil vaknade kl 05 i morse men det gjorde inget för han var såååå mjuk och go och vi satt bara och kramades i nästan en timme. Underbart. Vilken kelegris han är! Fast när han vägrade äta gröt i morse och jag försökte stoppa in lite gröt ändå så blev han skogstokig och skällde först på mig, sen försökte han knipa mig i låret och när inte det gick så klippte han till mig. Helt gränslös!
Den här kramgoa tjejen var urtrött en morgon och när jag skulle ta av henne trosorna för morgonkissningen så stod hon nästan och somnade. Då lutade hon sig mot mig och viskade "gomoooorn mamma" och man vill ju bara krama ihjäl henne. Idag åkte hon med mig in till Växjö för att köpa flyttlådor och hon pratar konstant. Jag fick en lång utläggning om att hon skulle slå sina kompisar på dagis för de gör inte som hon säger och häller socker på hennes tår....ja, ja...det är inte 100% sanning för tillfället.
Så hjälpsam. Agnes hjälper till med tvätt, diskmaskin, städning, grillning, bäddning av sängar, plocka undan, hämta Emils nappar och snuse, hämta tidningen och nu hjälper hon även till med packningen. Idag har hon packat lego i en låda och blev jättearg när jag ville hälla tillbaka legot i sin vanliga låda. Sedan har hon sprungit fram och tillbaka och frågat "mamma, ska jag packa ner den här boken" och när jag har svarat "jaaa" så har hon sprungit in på sitt rum och lagt den i en låda. Lilla gumman har ingen aning om vad det innebär att flytta men hon vet att där bor många kompisas nära...DET har hon koll på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0